Grupul de Ajutor al Femeilor cu Kilograme in Plus

BUCURESTI - 7 mai 2008

Comunicat tip General in Sanatate

Lasa complexele! Acum ai Grupul de Ajutor al Femeilor cu Kilograme in Plus

Fiecare femeie isi doreste sa arate bine si este important sa fie multumita de ea. Se stie ca, daca noi nu ne placem, avem tendinta sa credem ca nici ceilalti nu ne plac. Ne simtim sub lupa si parca ne vine sa ne ascundem. Unii chiar ne iau peste picior si atunci increderea in noi se diminueaza. Uitam ca fiecare are ceva frumos.
E momentul sa facem ceva pentru noi si de aceea am ales sa formam “Grupul de Ajutor al Femeilor cu Kilograme in Plus”. Aici fiecare poate vorbi despre ceea ce o preocupa, putem dezbate impreuna teme ca: alimentatia sanatoasa, greseli care ne-au afectat greutatea si implicit sanatatea, sport si alte terapii complementare. Vom invata impreuna sa ne acceptam asa cum suntem si sa luptam cu noi insine pentru a putea ajunge la o greutate normala. Te vei convinge de fiecare data ca se poate, pentru ca iti vom da exemple concrete. Si, de ce nu, poti deveni chiar tu un exemplu pentru ceilalti.
Am ales ca loc de intalnire un spatiu cu specific, care sa te mobilizeze si sa te faca sa iti doresti mai mult de la tine si ti-am pregatit o atmosfera calda in care sa te simti intre prieteni.
Vino la intalnirile noastre. Vei auzi parerea unor oameni cu care sigur ai ceva in comun, vei cunoaste specialisti care sa te ajute si, ceea ce este cel mai important, cineva te va asculta si te va sustine. Ceea ce trebuie sa faci, este sa suni si sa iti anunti prezenta. De restul ne ocupam noi.
Te asteptam!

Despre s.c.maraviglia srl

Maraviglia iti ofera urmatoarele servicii: dermocell, space slim, magic hands, impachetari, ultrasunete, electrostimulare, masaj.
Bd Schitu Magureanu 39, et 1, ap 10, Bucuresti
tel 021 317 06 67
0727 494 463
contact@maraviglia.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/s-c-maraviglia-srl/grupul-de-ajutor-al-femeilor-cu-kilograme-in-plus