Space Slim-ul, dusmanul obezitatii

BUCURESTI - 27 octombrie 2007

Comunicat tip General in Sanatate

Noul aparat numit Space Slim vine acum in ajutorul tuturor persoanelor care tind sa atinga gradul obezitatii.

De curand a aparut pe piata un aparat care iti ofera patru tratamente intr-unul singur: impachetare cu parafango, drenaj limfatic, ultrasunete si infrarosii. Nu este o gluma, ci este Space Slim-ul.
Datorita celor 32 de unde ultra-lungi diferite, dispozitivul poate mari progresele electrochimice naturale ale corpului, creand 32 de forme diferite de miscare la nivelul celulelor grase din organism, completand astfel procesul de “spargere” a straturilor grasoase, indiferent de tipologia clientului. Impreuna cu fibrele de carbon de origine japoneza, dispozitivul poate emite radiatii infrarosii de 8 UM – 14 UM pentru a dizolva grasimile din profunzime. Astfel, miscarea limfatica intensa creeata genereaza un drenaj limfatic gratie caruia se elimina si celulele grase. In plus, magnetul special folosit de dispozitiv, impreuna cu undele ultra-lungi sprijina activarea celulara, revigorand musculatura, masand in profunzime si remodeland corporal.
Space Slim este controlat de un microcomputer pentru un plus de siguranta si eficienta. Este suficienta selectarea modulului dorit si stabilirea zonei ce urmeaza sa fie tratata inainte de inceperea sedintei. In acelasi timp, se poate rafina fiecare functie pentru a personaliza tratamentul, in concordanta cu necesitatile fiecarui pacient. Se poate aplica pe abdomen, solduri, coapse, gambe si brate, cu efecte de masaj, remodelare corporala si slabire.
Si ceea ce este cel mai important, nu are efect Yo-Yo. Rezultatele experimentelor clinice arata ca probabilitatea reaparitiei celulitei, dupa tratamentul cu Space Slim, este mai mica cu 5%.

Despre s.c.maraviglia srl

Maraviglia iti ofera urmatoarele servicii: dermocell, space slim, magic hands, impachetari, ultrasunete, electrostimulare, masaj.
Bd Schitu Magureanu 39, Bucuresti, tel 021 317 06 67
nicoleta.guzu@maraviglia.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/s-c-maraviglia-srl/space-slim-ul-dusmanul-obezitatii