saroos    

Comunicate de presa si evenimente pe tema saroos

 • saroos. Saroos, in concert la Control Club

  saroos

  Bucuresti - 16 November 2016

  Comunicat de Webhaus media SRL

  ... saroos va concerta pentru prima data la Bucuresti, sambata, 19 noiembrie, de la ora 21, la Control Club . Warm-up: Calin. Biletele vor fi disponibile la ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: concert , live , liveland , control club , saroos

  Vezi toate comunicatele de presa despre saroos

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul saroos.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la saroos. Informatiile despre saroos cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul saroos, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la saroos, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.