Curs Designer Pagini Web, autorizat CNFPA, Bucuresti

BUCURESTI - 18 iunie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Tehnologie

Top Quality Management are onoarea de a va invita sa participati la un nou curs de Designer pagini web - Modul 1, autorizat CNFPA , ce se va desfasura la Bucuresti , in perioada 23 iunie - 14 iulie 2012.
Notiunile predate in cadrul modulului 1 al cursului de Web Design acopera si respecta specificatiile W3C (World Wide Web Consortium). Prin asimilarea informatiilor incluse in acest modul, cursantul va dobandi cunostintele necesare realizarii unui site , dand stralucire paginilor Web, fara a fi necesara cunoasterea de limbaje de programare complicate.

Modulul 1 al cursului de Web Design se adreseaza si poate fi urmat de elevi, studenti, profesori, web designeri, web masteri, precum si de catre oricine este interesat ca, pornind de la zero sa invete HTML - limbajul ce a dus la dezvoltarea exploziva a Internetului, XHTML si CSS cu scopul clar de a realiza site-uri Web profesionale.

Curs Designer Pagini Web, autorizat CNFPA, Bucuresti

Cursul include:

HTML (12 ore) si XHTML (4 ore)

HTML (HyperText Markup Language - Limbajul de Marcare a Hypertextului) constituie limbajul de baza folosit la formatarea si incapsularea elementelor ce dau infatisarea unei pagini Web. XHTML este un inlocuitor modern al limbajului HTML, fiind aproape identic cu acesta, reprezentand o versiune imbunatatita, mult mai stricta si mai curata a standardului HTML. Subiectele tratate sunt urmatoarele:

- Notiuni fundamentale despre World Wide Web; - Structura de baza a unei pagini Web; - Formatarea fizica a textului; - Formatarea logica a textului; - Configurarea fonturilor; - Formatarea listelor; - Formatarea tabelelor; - Lucrul cu imaginile; - Utilizarea metadatelor; - Utilizarea legaturilor; - Utilizarea elementelor multimedia; - Realizarea hartilor de imagini; - Realizarea formularelor; - Realizarea cadrelor; - XHTML (Extensible HTML); - Realizarea unui site Web folosind HTML si lansarea lui in Internet.

CSS (8 ore)

CSS este un acronim pentru Cascading Style Sheets (Foi de Stil in Cascada). CSS este utilizat la imbunatatirea prezentarii unei pagini Web si permite stabilirea de proprietati pentru elementele HTML utilizand o gama uriasa de valori. CSS este un instrument avansat destinat proiectantilor Web pentru crearea de site-uri Web profesionale care nu pot fi construite folosind atribute HTML obisnuite. Subiectele tratate sunt:

- Ce reprezinta CSS; - Configurarea fonturilor in CSS; - Setarea textului in CSS; - Casete in CSS; - Pozitionarea in CSS; - Tabele in CSS; - Continut generat si liste in CSS.

CSS avansat (8 ore)

Include aplicarea notiunilor CSS, la realizarea diferitelor exemple practice de pagini Web. Suplimentar, se vor analiza din punct de vederea al conceperii, functionalitatii si designului numeroase tipuri de site-uri Web.

Durata: 32 ore pregatire teoretica si practica - Proiect, incluzand realizarea unui site Web Pret: 550 RON

Proiect practic

Include realizarea practica a unui site Web, folosind HTML / XHTML si CSS, si salvarea site-ului pe un server Web, pentru a fi accesat prin internet.

La sfarsitul cursurilor, in urma examinarii finale, cursantii vor obtine certificat de absolvire CNFPA recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

Inscrierea se face prin completarea unui formular de inscriere (clic aici pentru a descarca). Dupa completare, acesta trebuie trimis prin fax la numarul 031.69.00.991 sau prin e-mail la adresa office@cursuri-web-design.ro, iar noi va vom contacta pentru confirmare.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa contactati Departamentul Cursuri la telefon: 021.340.04.30, 0724.370.347, sau e-mail la: office@cursuri-web-design.ro.

Despre TOP QUALITY MANAGEMENT

Stagiile de specializare si perfectionare organizate de TOP QUALITY MANAGEMENT isi propun sa ofere participantilor o intelegere teoretica si practica in domeniile studiate, sa dezvolte aptitudinile, abilitatile si competentele cursantilor pentru a putea rezolva problemele si sarcinile complexe din mediul organizational actual.

Taguri: curssiteBucurestidesigndesignerwebcnfpapagini