Scoala de vara Top Quality Management

BUCURESTI - 24 iulie 2012

Comunicat tip General in Administratie Publica, Afaceri, Juridic

Cursuri personalizate adaptate cerintelor organizatiilor solicitante.
Contacteaza-ne si nu vei avea decat de castigat.
Impreuna vom reusi sa iti cream o companie mai flexibila, capabila sa se adaptazeze la toate cerintele clientului tau.
Top Quality Management doreste sa va aduca la cunostinta, gama variata de cursuri pe care o pune la dispozitia celor interesati sa se perfectioneze in domeniul in care activeaza, sau celor care doresc, sa isi imbunatateasca performantele, prin imbogatirea bagajului de cunostinte.

Scoala de vara Top Quality Management

Echipa Top Quality Management va asigura de faptul ca trateaza clientul ca bunul cel mai de pret al sau si in acest sens, este disponibila oricand la un dialog care sa fie benefic pentru ambele parti si din care sa rezulte o colaborarea fructuoasa.

Mai mult decat atat, stim ca este mult mai facil pentru companii sa desfasoare cursurile IN HOUSE decat sa trimita angajatii in alt oras, asa ca, echipa noastra de profesionisti se poate deplasa oriunde in tara pentru a va oferi posibilitatea de a va perfectiona, in vederea imbunatatirii calitatii serviciilor si produselor Dvs.

In luna august, putem organiza urmatoarele cursuri (lista nu este exhaustiva), oriunde in tara (in orasele mai mari sau mai mici, la munte sau la mare):

- Evaluator proiecte

- Expert legislatia muncii (cel mai nou curs de formare din domeniul resurselor umane)

- Specialist in managementul deseurilor (obligativitate conform Legii 211/25.11.2011)

- Manager Resurse Umane

- Inspector Resurse Umane

- Expert achizitii publice

- Managementul Achizitiilor Publice – contract tip FIDIC

- Formator

- Auditor in domeniul calitatii

- Manager de proiect

- Abilitati manageriale (Modulul Leadership sau modulul Lucru in echipa)

Nu gasiti ce va intereseaza?

Contactati-ne si impreuna putem incepe, un proces de identificare a punctelor slabe din compania Dvs, iar la final, putem dezvolta un program personalizat de formare profesionala care sa se plieze pe nevoile angajatilor Dvs.

Nu trebuie decat sa ne contactati si impreuna vom gasi solutia potrivita.

Cursurile pe care le oferim sunt certificate de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Inovarii, Tineretului si Sportului si sunt autorizate de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor - CNFPA . Acestea sunt structurate astfel incat sa va asigure Dvs un proces de invatare facil si rapid, imbinand elementele teoretice cu aplicatii practice, avand un grad ridicat de intelegere prin prisma unor aplicatii concrete, 70% din structura acestora reprezentand parte practica.

Pentru a vizualiza oferta completa a cursurilor pe care le oferim, intrati pe site-ul nostru: www.cursuriautorizate.ro, sau contactati-ne la:

Mail:office@cursuriautorizate.ro, comunicare@cursuriautorizate.ro

Tel: +4021 340 04 30 / 0735 183 922 / 0724 341 894

Despre TOP QUALITY MANAGEMENT

Stagiile de specializare si perfectionare organizate de TOP QUALITY MANAGEMENT isi propun sa ofere participantilor o intelegere teoretica si practica in domeniile studiate, sa dezvolte aptitudinile, abilitatile si competentele cursantilor pentru a putea rezolva problemele si sarcinile complexe din mediul organizational actual.

Taguri: cursmanagercnfpaautorizatevaluatorlegislatia