Gazeta Sporturilor implementeaza Senior.ERP Suite

BUCURESTI - 16 octombrie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Gazeta Sporturilor, lidera a publicatiilor sportive din Romania, editata de Convergent Media, a ales implementarea aplicatiei informatice Senior.ERP Suite pentru managementul proceselor strategice de afaceri. Senior.ERP Suite va gestiona procesele de contabilitate, management financiar, managementul activitatilor de distributie si managementul integrat al vanzarilor de publicitate, pentru a eficientiza administrarea fluxurilor informationale ale companiei.

Gazeta Sporturilor implementeaza Senior.ERP Suite

Senior.ERP Suite va integra aplicatia existenta de facturare, preluand informatiile existente in vederea generarii de analize financiare, bugete consolidate si monitorizarea pe centre de venit si cost. De asemenea, aplicatia va oferi un modul de previziuni pentru diverse bugete, pe baza informatiilor din sistem dar fara a afecta contabilitatea curenta.

Perioada de implementare este estimata la 6 luni, avandu-se in vedere doua locatii, sediul central din Bucuresti si sediul din Cluj fiind cele doua baze distribuite ce vor fi gestionate de aplicatie.

Senior Suite este o solutie ERP (Enterprise Resource Planning) perfect adaptata legislatiei romane. Functional, aplicatia este structurata in jurul modulului de gestiune (procese de achizitii, redistributie, vanzari, management stocuri, management depozit, management al centrelor de cost si profit, bugete), cu care se integreaza modulele de contabilitate, personal, mijloace fixe, vanzari in rate, abonamente sau gestiunea activitatilor de service.

Procesul de analiza a datelor este fundamentat pe o arhitectura OLAP, utilizand Microsoft Analysis Services 2005. Aplicatia este construita pe o arhitectura multi-tier (client - server aplicatie - server baze date) fiind optimizata pentru interconectare prin Internet. Datorita sistemului de compresie a datelor aplicatia poate rula si pe conexiuni putin performante (tip dial-up sau GPRS), putand fi folosite de sucursale mici sau agenti mobili din teritoriu.

Senior.ERP Suite este dezvoltata pe platforma .NET si MS SQL Server si foloseste tehnologii XML Web Services, considerate a fi noul standard pentru lumea aplicatiilor de management al afacerilor. Mai multe detalii despre recomandarile facute de Microsoft pentru utilizarea solutiei Senior.ERP Suite pot fi regasite pe site-ul Microsoft Romania.

Despre Senior Software

Despre Senior Software

Senior Software este o companie privata cu capital integral romanesc ce ofera servicii de consultanta si dezvoltare in domeniul managementului afacerilor si comunicarii online in mediile interactive.

Divizia ERP este specializata in servicii de consultanta si dezvoltare software de tip Enterprise Resource Planning. Solutia proprietara Senior.ERP Suite este un instrument eficient dezvoltat pentru nevoile specifice ale companiilor care activeaza in verticala Import si Distributie si care include module de gestiune, contabilitate, resurse umane, mijloace fixe, vanzari in rate, analiza financiara si gestiunea activitatilor de service.

Senior Software este Microsoft Certified Partner si detine certificare Microsoft pentru Senior.ERP Suite in conformitate cu cerintele Microsoft Windows 2003 Server, XML Web Services si .NET Framework. In portofoliul de competente Senior Software se regasesc atat noile tehnologii Microsoft (SharePoint si platforma .NET, SQL Server, XML Web Services, implementand solutiile in Microsoft Visual Studio 2005 si Microsoft SQL 2005), cat si consultanta de afaceri in vederea implementarii de solutii ERP.

Printre cei ce au ales sa foloseasca serviciile Senior Software se numara: Air Trade Centre, Aluplast Romania, Bohemia Koh-I-Noor Romania, Civis Grup, Consumer Product Network, Dohler Romania, Eurocleaner, Herbal Products Holding, Immergas Romania, Interactive Systems, Koelner Romania, Mediarom/Wunderbaum, Moldvin, Point Distribution Group, S&D Pharma Romania, Sarcomex, Sensident, Stryker Corporation, V-Tarus/Remedia.

Divizia Web Senior Software dezvolta si implementeaza strategii de marketing si comunicare online si aplicatii bazate pe internet. Pentru mai multe informatii, va invitam sa accesati www.seniorsoftware.ro

Persoana de contact:

Eleodor Ghenoiu
Communication Director
Senior Software
Str Frunzei 41, etaj 2
Iridex Building
Sector 2, Bucuresti
Tel: (021) 326 05 46
Fax: (021) 326 05 48

pr@seniorsoftware.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-software/gazeta-sporturilor-implementeaza-senior-erp-suite