Julien Stile optimizeaza distributia in Key Accounti prin implementarea SeniorERP cu EDI

BUCURESTI - 9 decembrie 2008

Comunicat tip General in IT&C

SeniorERP este sistemul ERP preferat de Julien Stile, in urma analizei mai multor oferte locale si internationale si va asigura managementul integrat al importului si distributiei de echipamente electrice la nivel national. Prin conectorul EDI (Electronic Data Interchange), SeniorERP va asigura managementul strict, in timp real, al distributiei in Key Accounts, precum si suportul pentru diversificarea controlata a produselor si cresterea cotei de piata.

Julien Stile optimizeaza distributia in Key Accounti prin implementarea SeniorERP cu EDI


Julien Stile este importator exclusiv al brandurilor Vents, Polmark, Ospel, Karlik, Univex, (unic importator si in Rep.Moldova), Zamel, Metalka-Majur. Distributia produselor este facuta prin:
- O retea de peste 80 de magazine la nivel national;
- Dealeri in toate marile orase (Timisoara, Cluj, Oradea, Sibiu, Craiova, Constanta, Brasov, Baia Mare etc.);
- Magazine “do-it-yourself”: Bricostore, Praktiker, Baumax, Obi, Mr. Bricolage, Brick Constanta, Dedeman Bacau, Brithouse si Brico Plus.

SeniorERP integreaza functionalitati dedicate importatorilor si distribuitorilor care livreaza in marile lanturi de hypermarketuri din Romania, bazate pe conceptul EDI (Electronic Data Interchange). Comunicarea prin EDI reprezinta o conditie solicitata de marile lanturi de hypermarketuri in relatia cu furnizorii pentru standardizarea si eficientizarea schimburilor comerciale. Printre beneficiile utilizarii EDI de catre companiile de distributie se numara:
- Reducerea costurilor prin inlocuirea comunicarii pe fax si hartie cu formate XML, bazate pe standarde acceptate pe scara larga; EDI ofera avantajul stocarii si manipularii datelor electronic, fara alte costuri de introducere manuala de date;
- Reducerea timpilor necesari schimbului de informatii si documente intre distribuitor de Key Account prin eliminarea efortului de sortare, distributie, organizare si cautare de documente;
- Eliminarea erorilor cauzate de manipularea documentelor prin operarea cu formate standard;
- Siguranta crescuta a datelor, acestea ajungand direct in sistemul partenerului comercial;
- Cresterea calitatii relatiei furnizor- Key Account prin comprimarea, standardizarea si usurarea comunicarii, avantaje resimite de ambii comercianti.

„Decizia implementarii unui ERP a venit din nevoia de a asigura un anumit standard de lucru cu partenerii nostri, in special la nivel de distributie in Key Accounti. Aveam nevoie de o mai buna organizare, de control integrat, riguros al intregului proces de distributie, control pe care vechea aplicatie de contabilitate si gestiune nu il putea asigura. Cu ajutorul SeniorERP vom avea acces in timp real la statistici de vanzari si alte informatii fara erori, obtinand in acelasi timp rapiditate si siguranta in operare.
Un avantaj major al SeniorERP a fost integrarea cu EDI, lucru care permite schimbul de informatii in timp real cu magazinele „do it yourself”, unul dintre principalele canale de distributie pentru noi. Am apreciat intuitivitatea si siguranta sistemului, compatibilitatea cu domeniul nostru de activitate, precum si serviciile profesioniste oferite de echipa Senior Software.” Dan Marinescu, Sales Manager, Julien Stile


Despre SeniorERP
SeniorERP este sistemul software de tip Enterprise Resource Planning, conceput pentru a raspunde nevoilor complexe ale companiilor de Import si Distributie. SeniorERP integreaza cea mai noua platforma tehnologica intr-un sistem eficient pentru companiile in crestere si, in acelasi timp, intr-un instrument puternic adaptat strategiei si nevoilor complexe ale marilor companii.

Cele peste 70 de companii de distributie care au implementat SeniorERP beneficiaza de siguranta si scalabilitatea unei solutii mature, de un suport real si un factor de stabilitate in interiorul organizatiei. Obiectivul nostru este sa aducem inovatia tehnologica in sprijinul companiilor de distributie, astfel incat acestea sa se bucure de crestere sustinuta si competitivitate.

Despre Senior Software
Senior Software este o companie privata cu capital integral romanesc ce ofera servicii de dezvoltare de aplicatii informatice si consultanta pentru managementul afacerilor. Senior Software este Microsoft Certified Partner iar solutia proprietara, SeniorERP, este certificata Microsoft si Veritest pentru Windows Server, .NET si Web Services.

Senior Software este certificata conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calitatii. Implementarea standardelor ISO pentru managementul calitatii a avut ca scop principal definirea unor procese si obiective masurabile si garantarea replicarii calitatii la standarde inalte in orice activitate desfasurata pentru clientii companiei.

Despre Senior Software

Printre clientii Senior Software se numara:
Regency Company, General Parmafood, Rosim's Unic, Apollo Mod Distribution, Koelner Romania, Mergeani, S&D Pharma, Dianflex, Immergas, V-Tarus/Farmaceutica Remedia, Mediarom/Wunder Baum, Sarcomex, Bohemia/Koh-I-Noor, Eximod/Pneumatic, Hofigal, Biochefarm, Mim Team, Com-Gex/Office Media, Mirano International, KG Rulmenti, PetLine, Dinamic 92 Distribution, Felder Gruppe, Vitap Echipamente, General Beauty Supply, Sea-Bell Trading, Ficosota Sintez Romania, Cyrom Romania, General Industry, UPS Romania etc.

Senior Software
Str. Mihail Sebastian, nr. 130
050786, sector 5, Bucharest
Phone: +40-21-310 74 81
Fax: +40-21-310 74 83

pr@seniorsoftware.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-software/julien-stile-optimizeaza-distributia-in-key-accounti-prin-implementarea-seniorerp-cu-edi