Prima platforma online de e-learning dedicata educatiei medicale continue in domeniul cardiologiei, acreditata de Colegiul Medicilor din Romania

BUCURESTI - 28 august 2006

Comunicat tip General in Sanatate

Colegiul Medicilor din Romania a acreditat prima platforma de e-learning dedicata educatiei medicale continue in domeniul cardiologiei. Sistemul a fost dezvoltat pentru Societatea Romane de Cardiologie, cu sprijinul financiar al Solvay Pharma Romania si suportul tehnic al Senior Software si reprezinta o abordare revolutionara in procesul de instruire si acumulare de cunostinte profesionale in sistemul medical romanesc.

Prima platforma online de e-learning dedicata educatiei medicale continue in domeniul cardiologiei, acreditata de Colegiul Medicilor din Romania

Platforma ofera beneficii majore, dand posibilitatea accesului permanent online din orice locatie pentru personalul medical, reducand timpul si costurile. Sistemul este oferit de Societatea Romana de Cardiologie membrilor sai precum si celorlalti medici interesati de domeniul cardiologiei, pe www.cardioportal.ro.

Dezvoltarea sectiunii de e-learning in cadrul portalului a avut in vedere importanta deosebita a continutului de specialitate in cadrul procesului de educatie medicala continua. Acest proces are un rol esential in formarea si dezvoltarea personalului medical, iar oferirea unei platforme online de studiu faciliteaza accesul specialistilor pentru acumularea de cunostinte si simplifica modalitatile de insusire ale acestora.

„Acreditarea de catre Colegiul Medicilor din Romania a platformei de e-learning dezvoltate pentru Societatea Romana de Cardiologie, confirma faptul ca aceasta raspunde standardelor si necesitatilor impuse de procesul de educatie medicala continua. Solvay Pharma Romania a fost onorata sa sprijine Societatea Romana de Cardiologie in realizarea aceastei premiere pentru sistemul medical romanesc, ce reprezinta un nou pas important catre largirea gradului de informatizare si utilizare a internetului in serviciile medicale din Romania” a declarat Madalin Cambrea, Internet Project Manager, Solvay Pharma Romania.

Despre Solvay Pharmaceuticals

Solvay Pharmaceuticals, ramura ce apartine concernului Solvay, a fost infiintata in 1950 prin achizitionarea unor companii farmaceutice si dezvoltarea ramurii de cercetare farmaceutica in urmatoarele arii terapeutice: cardiologie, gastroenterologie, ORL, neurologie, psihiatrie, ginecologie si imunologie. (www.solvaypharmaceuticals.com).
Solvay este un concern international prezent in industria chimica si cea farmaceutica cu sediul central la Bruxelles, Belgia. Global, compania are peste 30.000 angajati dintre care 2.500 lucreaza in ramura de cercetare si dezvoltare. In anul 2003, vanzarile consolidate generate de cele 3 ramuri (chimice, plastice, farmaceutice) s-au ridicat la 8 miliarde EUR (locul 69 in EURONEXT 100). (www.solvay.com)

Despre Senior Software

Despre Senior Software

Senior Software este o companie privata cu capital integral romanesc ce ofera servicii de consultanta si dezvoltare in domeniul managementului afacerilor si comunicarii online in mediile interactive.

Divizia Web Senior Software dezvolta si implementeaza strategii de marketing si comunicare online si aplicatii bazate pe internet. Avand o experienta larga si un portofoliu de clienti din cele mai diverse domenii, Senior Software sprijina companiile in construirea si sustinerea unor identitati web puternice si coerente.

Printre cei ce au ales sa foloseasca serviciile diviziei Web Senior Software se numara: B.Braun Medical, Brainspotting, Brau Union Romania - Heineken, Centreville Bucharest, Koh-I-Noor Romania, Leadership Development Solutions, MediaRom - Wunder Baum, Opel diBas, RTC Holding, Sensident, Softwin, Solvay Pharmaceuticals, StanleyBet Romania, Stryker Corporation.

Divizia ERP a Senior Software este specializata in servicii de consultanta si dezvoltare software de tip Enterprise Resource Planning (ERP) pentru piata de import si distributie.

Pentru mai multe informatii va invitam sa accesati www.seniorsoftware.ro

Persoana de contact:
Eleodor Ghenoiu
Communication Director

Senior Software
Str Frunzei 41, etaj 2
Iridex Building
Sector 2, Bucuresti
Tel: (021) 326 05 46
Fax: (021) 326 05 48

pr@seniorsoftware.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-software/prima-platforma-online-de-e-learning-dedicata-educatiei-medicale-continue-in-domeniul-cardiologiei-acreditata-de-colegiul-medicilor-din-romania