Quanta Resurse Umane gestioneaza recrutarea la nivel national cu Sincron

BUCURESTI - 12 iunie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Compania Quanta Resurse Umane va gestiona procesele de recrutare din Romania cu aplicatia Sincron dezvoltata de Senior Software. Sincron integreaza intr-o platforma comuna toate filialele din tara ale companiei, oferind facilitati extinse pentru managementul activitatilor de recrutare si in comunicarea rapida prin email sau SMS cu candidatii.

Quanta Resurse Umane gestioneaza recrutarea la nivel national cu Sincron

Pentru solutia implementata la Quanta, licenta Sincron are in vedere instalarea pe un server de aplicatie central in Bucuresti, la care pot avea acces prin internet consultantii din toate filialele distribuite in tara (in Slatina, Craiova sau Timisoara). Sincron pune la dispozitie de asemenea un modul de comunicare cu candidatii din baza de date prin SMS. Aplicatia se integreaza cu website-ul companiei, ce dispune de o pagina interconectata cu aplicatia, unde candidatii pot aplica la joburile disponibile. Candidatii ce au aplicat in site sunt preluati automat in aplicatia Sincron. De asemenea, Sincron - versiunea 1.4 implementata de Quanta permite exercitarea unui control foarte fin asupra drepturilor de utilizare (ex. utilizatorii aplicatiei din filiala Craiova nu pot interveni in modificarea aplicarilor din filiala din Timisoara, etc). In acest fel creste capacitatea de control diferentiat al activitatii distribuite a companiei la nivel national, managementul avand permanent o imagine detaliata a proceselor de recrutare pentru fiecare filiala.

“Am ales Sincron – software de recrutare deoarece ni s-a parut cel mai complet si cel mai simplu de utilizat”- a declarat Marco Rossetti, Country Manager Quanta Resurse Umane Romania -
“permitandu-ne o centralizare a bazei de date si, paralel, accesul simutan la aceasta din toate filialele noastre din tara. Multumita acestei aplicatii, cv-urile pot fi preluate direct de pe internet, crescand in mod substantial viteza proceselor filialelor noastre, care pot mai bine identifica resursele corecte de selectat pentru profilele cautate. De asemenea, am apreciat in mod deosebit posibilitatea convertirii profilelor candidatilor automat intr-o forma prezentabila clientilor”.

Baza de date Quanta Resurse Umane cuprinde circa 26000 cv-uri (in special agenti de vanzari, angajati de birou si contabili, secretare, operatori call center, ingineri proiectanti, manageri de proiect si de marketing) cu o crestere de aproximativ 200 CV-uri pe saptamana.

Sincron raspunde nevoilor specifice proceselor de recrutare, atat in ceea ce priveste activitatea companiilor, care recruteaza in nume personal, cat si in cazul agentiilor specializate, ce recruteaza pentru clienti diversi.

In cazul companiilor, Sincron ofera posibilitati extinse de gestionare a cv-urilor colectate inhouse, dar si integrarea activitatii agentiilor de recrutare cu care compania colaboreaza. Aplicatia integreaza uniform, in baze de date separate, pe nivele de acces si de securitate, toti furnizorii de servicii de recrutare folosite de companie, asigurand un control unitar si o viziune de ansamblu asupra intregului proces de recrutare.

In cazul agentiilor de recrutare, Sincron raspunde necesitatilor de prelucrare a unor volume mari de candidati, rezultati din gestionarea simultana a unui numar mare de proiecte pentru clienti diversi. De asemenea, Sincron ofera instrumente de organizare eficienta a activitatii interne si a aspectelor administrative ale procesului de recrutare, prin posibilitatea programarii de intalniri si interviuri intr-un calendar comun. Datorita flexibilitatii extinse a aplicatiei, Sincron da posibilitatea prezentarii de short list-uri cu candidatii selectati pentru a fi prezentati clientului, precum si facilitati de raportare in formate diverse. Comunicarea cu candidatii din baza de date se face prin intermediul e-mailului si SMS-urilor, crescand astfel radical viteza de reactie in finalizarea unui proces de recrutare.

Despre Quanta Resurse Umane
Fondat in 1997, grupul Quanta opereaza in domeniul serviciilor pentru gestiunea resurselor umane. Quanta Resurse Umane, cu sediul la Bucuresti si filiale la Craiova, Slatina si Timisoara, le ofera firmelor italiene si internationale servicii globale care includ plasare de personal, staff leasing, payroll, training si surveyuri de salari.

Despre Senior Software

Despre Sincron – software de recrutare
Sincron - software de recrutare, este una dintre cele mai avansate solutii de management al procesului de recrutare disponibile pe piata romaneasca. Sincron – software de recrutare este un produs dezvoltat de compania Senior Software.

Solutia este dedicata atat activitatii companiilor de recrutare si plasare a fortei de munca cat si departamentelor de HR din companii ce gestioneaza procese de recrutare. Fiind realizat in stransa legatura cu specialisti in resurse umane, experimentati in procesul de selectie si plasare de personal, aplicatia implementeaza toate etapele reale urmate de un candidat spre locul de munca disponibil.

Politica de licentiere
Pentru a utiliza Sincron, companiile interesate au doua alternative: 1. achizitionarea unui pachet de licente software care se instaleaza in reteaua locala a firmei; 2. achizitionarea de abonamente lunare de utilizare a solutiei online, in acest caz fiind necesar doar accesul la Internet.

Printre agentiile specializate in recrutare sau companiile ce folosesc Sincron pentru managementul proceselor de recrutare se numara: Almo Consult, Brainspotting, Dynamic Human Resources, Ericsson Telecommunication România, Excon Consultanta, Flux Training & Consultancy, HART Human Resource Consulting, IBM Romania, ISGPM (International Service Group Personnel Management), Marsh Romania, Mercury 360, Quanta Resurse Umane, Rompetrol Grup, Servier Romania, Smart Agency;

Pentru informatii suplimentare:
Eleodor Ghenoiu
Communication Director

Senior Software
Str. Samuil Vulcan, nr. 8-10
051702, Bucharest
GPS: N44.4183020 E26.0692288
Phone: +40-21-410 24 40
+40-21-410 24 41
Fax: +40-21-410 24 42

pr@sincronhr.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-software/quanta-resurse-umane-gestioneaza-recrutarea-la-nivel-national-cu-sincron