Senatorul Ionut Popescu, fost ministru de finante: „E-banking-ul romanesc are termen de valabilitate pana in primavara”

BUCURESTI - 23 octombrie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Fostul ministru de finante, Ionut Popescu a declarat in exclusivitate pentru eBanker.ro: “Sa nu ne panicam, chiar daca MCTI a anuntat ca in primavara expira termenul de valabilitate al certificarilor pentru bancile care ofera servicii de e-banking”.

Senatorul Ionut Popescu, fost ministru de finante: „E-banking-ul romanesc are termen de valabilitate pana in primavara”

Acesta a adaugat pentru eBanker.ro “ca nu trebuie sa ne ingrijoreze informatia de pe website-ul Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei (MCTI) – www.ceris.ro/e-banking, conform careia 25 de banci comerciale au avize pentru e-banking doar pana in 1 aprilie 2007”. Ionut Popescu considera ca toate cele 25 de banci vor primi anul viitor respectivele avize pentru e-banking, “pentru ca este o formalitate”. Mai mult de atit, analistul economic crede ca va creste numarul banciilor comerciale care vor primi avize pentru e-banking.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa accesati www.eBanker.ro.

Despre eBanker

eBanker.ro este un instrument util pentru toti cei care vor sa se deprinda sa nu mai puna mana pe bani. Website-ul www.eBanker.ro este un portal informational dedicat produselor de e-banking de pe piata bancara romaneasca, ce se adreseaza tuturor celor care vor sa puna tehnologia in slujba confortului propriu si a economiei de timp. eBanker prezinta detaliat toate produsele de ebankong prezente pe piata romaneasca (in prezent 20 de produse), oferind facilitati de cautare si comparare a tuturor ofertelor, sprijinind consumatorul sa aleaga solutia optima pentru nevoile personale.

Despre Senior Software

Despre Senior Software

eBanker este un portal dezvoltat de divizia WEB a Senior Software. Senior Software este o companie privata cu capital integral romanesc ce ofera servicii de consultanta si dezvoltare in domeniul managementului afacerilor si comunicarii online in mediile interactive.

In portofoliul de proiecte proprii lansate de Senior Software se numara: www.comunicatedepresa.ro (portal dedicat publicarii, distributiei si monitorizarii de comunicate de presa, realizat in parteneriat cu new media Agency), www.jobbing.ro (portal de recrutare), www.profuderomana.ro (portal educational), www.studiidecaz.ro (portal dedicat publicarii de studii de caz), www.eBanker.ro , (portal dedicat serviciilor de e-banking din Romania), www.sincronhr.ro (solutie software pentru managementul procesului de recutare).

Divizia Web Senior Software dezvolta si implementeaza strategii de marketing si comunicare online si aplicatii bazate pe Internet. Avand o experienta larga si un portofoliu de clienti din cele mai diverse domenii, Senior Software sprijina companiile in construirea si sustinerea unor identitati web puternice si coerente.

Divizia ERP a Senior Software este specializata in servicii de consultanta si dezvoltare software de tip Enterprise Resource Planning (ERP) pentru piata de import si distributie.

Pentru mai multe informatii va invitam sa accesati www.seniorsoftware.ro.

Persoana de contact eBanker.ro
Daniel Todoran
Product Manager
office@ebanker.ro


Eleodor Ghenoiu
Communication Director
Senior Software
Str Frunzei 41, etaj 2
Iridex Building
Sector 2, Bucuresti
Tel: (021) 326 05 46
Fax: (021) 326 05 48

pr@ebanker.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-software/senatorul-ionut-popescu-fost-ministru-de-finante-e-banking-ul-romanesc-are-termen-de-valabilitate-pana-in-primavara