Senior.ERP Suite gestioneaza managementul proceselor de Import si Distributie in fuziunea dintre Farmaceutica Remedia SA si V-Tarus

BUCURESTI - 20 aprilie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Senior.ERP Suite este solutia aleasa pentru a gestiona managementul proceselor in cadrul activitatilor de import si distributie desfasurate de noua compania rezultata din fuziunea dintre Farmaceutica Remedia SA si V.Tarus RoAgencies SRL. Implementarea platformei Senior.ERP Suite, a avut loc simultan cu fuziunea, fiind un suport activ in managementul schimbarii la nivel structural, al unificarii procedurilor operationale si culturilor organizationale ale celor doua companii.

Senior.ERP Suite gestioneaza managementul proceselor de Import si Distributie in fuziunea dintre Farmaceutica Remedia SA si V-Tarus

Farmaceutica REMEDIA SA, consolidata prin fuziunea recenta dintre Farmaceutica Remedia SA si V.Tarus RoAgencies SRL, este listata la bursa de valori RASDAQ. Compania are sediul central in Deva, judetul Hunedoara si are puncte de lucru in Deva, Bucuresti, Targu Mures, Timisoara si Targu Jiu, precum si peste 30 de farmacii in judetele Hunedoara si Alba. Compania are o gama diversificata de activitati, import si distributie de produse farmaceutice si dispozitive medicale.

Implementarea Senior.ERP Suite a avut rol de a crea premisele necesare functionarii eficiente a companiei rezultate in urma fuziunii, precum si suportarea ritmului de crestere si dezvoltare ce va urma in perioada urmatoare. Preliminar fuziunii, ambele companii foloseau mai multe softuri diferite pentru gestionarea a diverse activitati. Senior Software a asigurat migrarea cu succes a datelor critice pentru functionarea companiei pe platforma unica oferita de Senior.ERP Suite, simultan cu fuziunea. In acest fel, prin unificarea fluxului informational, a procedurilor operationale de lucru si printr-un management unic al proceselor s-a asigurat continuitatea si trecerea rapida la o cultura organizationala noua.

„Am ales solutia Senior.ERP Suite datorita raportului optim calitate-pret, flexibilitatii si suportului oferit pentru implementare. Un alt motiv esential al alegerii este faptul ca Senior.ERP Suite este o aplicatie dedicata special domeniului nostru de activitate, importul si distributia. Senior Software s-a implicat in intelegerea si optimizarea activitatii noastre, in realizarea modelarii tuturor fluxurilor si proceselor organizationale, la nivel de import si distributie. Pentru a ne mentine pozitia in segmentul de piata, ne bazam pe acest sistem automatizat care accelereaza procesul decizional”, a declarat dl. Robert Peloiu, Director Financiar Farmaceutica REMEDIA SA.

In vederea eficientizarii si automatizarii proceselor de achizitie, redistributie si vanzare, sistemul opereaza in timp real, folosind o baza de date unica Microsoft SQL Server 2005, accesul punctelor de lucru la date efectuandu-se securizat prin Internet, utilizand tehnologii Web Services de ultima generatie. Au fost implementate componentele de management al stocurilor, managementul depozitelor (arhitectura pe 5 nivele, declinata pe zona, rand, raft, polita si celula), un portal web pentru comenzile farmaciilor, managementul politicilor de preturi la nivel national. Sistemul dispune si de o componenta de analize financiare complexe, utilizand tehnologia Microsoft OLAP 2005.

In etapa urmatoare, Senior Software va implementa facilitati pentru automatizarea comenzilor de aprovizionare, automatizarea fortei de vanzari (SFA), precum si a procesului de redistributie a marfii intre puncte de lucru. In prezent, sistemul este folosit de un numar de peste 80 de utilizatori, pe nivele diverse ale structurii organizationale.

„Coordonarea activitatii REMEDIA pe intreg teritoriul tarii impune sincronizarea permanenta a datelor financiare si a resurselor disponibile. Senior.ERP Suite raspunde nevoilor de siguranta, eficienta si flexibilitate specifice domeniilor importului si distributiei la nivel national. Scopul nostru este de a asigura mobilitate, viteza de reactie si suport in dezvoltare”, a declarat Lori Haiducescu, Director de Operatiuni la Senior Software.

Mai multe detalii despre recomandarile facute de Microsoft pentru utilizarea solutiei Senior.ERP Suite pot fi regasite pe website-ul Microsoft (www.microsoft.com), sectiunea Microsoft Certified Partners.Despre Senior.ERP Suite

Senior Suite este o solutie ERP dedicata Importului si Distributiei, perfect adaptata legislatiei romane. Functional, aplicatia este structurata in jurul modulului de gestiune (procese de achizitii, redistributie, vanzari, management stocuri, management depozit, management al centrelor de cost si profit, bugete), cu care se integreaza modulele de contabilitate, personal, mijloace fixe, vanzari in rate, abonamente sau gestiunea activitatilor de service. Procesul de analiza a datelor este fundamentat pe o arhitectura OLAP, utilizand Microsoft Analysis Services 2005. Aplicatia este construita pe o arhitectura multi-tier (client - server aplicatie - server baze date) fiind optimizata pentru interconectare prin Internet. Datorita sistemului de compresie a datelor aplicatia poate rula si pe conexiuni putin performante (tip dial-up sau GPRS), posibile a fi folosite de sucursale mici sau agenti mobili din teritoriu.

Senior.ERP Suite este dezvoltata pe platforma .NET si MS SQL Server si foloseste tehnologii XML Web Services, considerate a fi noul standard pentru lumea aplicatiilor de management al afacerilor.Mai multe detalii despre recomandarile facute de Microsoft pentru utilizarea solutiei Senior.ERP Suite pot fi regasite pe site-ul Microsoft. www.microsoft.com/Romania/Business/

Despre Senior Software

Despre Senior Software

Senior Software este o companie privata cu capital integral romanesc ce ofera servicii de consultanta si dezvoltare in domeniul managementului afacerilor si comunicarii online in mediile interactive.

Divizia ERP este specializata in servicii de consultanta si dezvoltare software de tip Enterprise Resource Planning. Solutia proprietara Senior.ERP Suite este un instrument eficient dezvoltat pentru nevoile specifice ale companiilor care activeaza in verticala Import si Distributie si care include module de gestiune, contabilitate, resurse umane, mijloace fixe, vanzari in rate, analiza financiara si gestiunea activitatilor de service.

Senior Software este Microsoft Certified Partner si detine certificare Microsoft pentru Senior.ERP Suite in conformitate cu cerintele Microsoft Windows 2003 Server, XML Web Services si .NET Framework. In portofoliul de competente Senior Software se regasesc atat noile tehnologii Microsoft (SharePoint si platforma .NET, SQL Server, XML Web Services, implementand solutiile in Microsoft Visual Studio 2005 si Microsoft SQL 2005), cat si consultanta de afaceri in vederea implementarii de solutii ERP.

Printre cei ce au ales sa foloseasca serviciile Senior Software se numara: Aluplast Romania, Bohemia Koh-I-Noor Romania, Civis Grup, Consumer Product Network, Dohler Romania, Eurocleaner, EuroGrawo, Herbal Products Holding, Immergas Romania, Interactive Systems, Koelner Romania, Mediarom/Wunderbaum, Moldvin, Point Distribution Group, S&D Pharma Romania, Sarcomex, Sensident, Stryker Corporation, V-Tarus/Remedia.

Divizia Web Senior Software dezvolta si implementeaza strategii de marketing si comunicare online si aplicatii bazate pe internet. Pentru mai multe informatii va invitam sa accesati www.seniorsoftware.ro

Eleodor Ghenoiu
Str Frunzei 41, etaj 2
Iridex Building
Sector 2, Bucuresti
Tel: (021) 326 05 46
Fax: (021) 326 05 48

pr@seniorsoftware.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-software/senior-erp-suite-gestioneaza-managementul-proceselor-de-import-si-distributie-in-fuziunea-dintre-farmaceutica-remedia-sa-si-v-tarus