Senior Software a creat noul design si noi facilitati pentru magazinul online Fotoshop.ro

BUCURESTI - 25 octombrie 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Divizia web a Senior Software a creat noul design si a dezvoltat noi facilitati de crestere a usurintei in utilizare pentru magazinul online www.fotoshop.ro. Gama variata de produse oferita de Fotoshop.ro este prezentata intr-o maniera simpla, oferind acces rapid si informatii detaliate, prin intermediul unor filtre vizuale intuitive de cautare avansata. Ofertele Fotoshop.ro pot fi accesate cu usurinta, prin intermediul unei noi vitrine virtuale.

Senior Software a creat noul design si noi facilitati pentru magazinul online Fotoshop.ro

Noua varianta grafica a magazinului online www.fotoshop.ro a fost imbunatatita si prin adaugarea de continut editorial de valoare, care sa sprijine vizitatorii site-ului in luarea a diverse decizii de cumparare. Fotoshop.ro ofera cumparatorului o documentatie completa care sa ii simplifice alegerea tipului de aparat dorit, un ghid pentru fotografii amatori cu cei mai importanti pasi si detalii tehnice pentru obtinerea de fotografii de calitate si un glosar de termeni tehnici, extrem de utili pentru descifrarea posibilitatilor tehnice ale diverselor aparate.

Noua facilitate de cautare cu filtru vizual intuitiv reprezinta una dintre cele mai moderne modalitati de navigare oferite de magazinele online de pe piata romaneasca. Astfel, utilizatorul poate naviga intre produsele site-ului pe baza acestui filtru intuitiv, poate vizualiza permanent criteriile de cautare dupa care doreste sa gaseasca un produs, sa adauge criterii simultane noi sau sa le deselecteze, intr-o maniera facila.

www.fotoshop.ro ofera o gama variata de produse. Magazinul online a inregistrat o crestere de 239% in prima jumatate a lui 2006 fata de 2005 si incepand cu Q3 2006 au fost introduse in oferta si telefoanele mobile cu camera foto. Pentru perioada urmatoare, este estimat ca aproximativ 10% din volum vanzari pe H2 va proveni din cresterea vanzarilor de telefoane mobile.

FotoShop ofera posibilitatea de efectuare a platilor atat online, cu cardurile bancare, cat si offline cu plata ramburs, transfer bancar, mandat postal sau pordin de plata.

Despre Fotoshop.ro

FotoShop.ro este magazinul virtual care ofera o gama variata de produse digitale: aparate foto, camere video, PDA-uri, reportofoane, imprimante foto, binocluri, mp3 playere, telefoane mobile si accesorii. Magazinul virtual FotoShop.ro este detinut de OPTIMUM SOLUTIONS COM SRL

Despre Senior Software

Despre Senior Software

Senior Software este o companie privata cu capital integral romanesc ce ofera servicii de consultanta si dezvoltare in domeniul managementului afacerilor si comunicarii online in mediile interactive.

Divizia Web Senior Software dezvolta si implementeaza strategii de marketing si comunicare online si aplicatii bazate pe Internet. Avand o experienta larga si un portofoliu de clienti din cele mai diverse domenii, Senior Software sprijina companiile in construirea si sustinerea unor identitati web puternice si coerente.

Printre cei ce au ales sa foloseasca serviciile diviziei Web Senior Software se numara: B.Braun Medical, Brainspotting, Brau Union Romania - Heineken, Centreville Bucharest, ISG PM Romania, Koh-I-Noor Romania, Leadership Development Solutions, MediaRom - Wunder Baum, Opel diBas, RTC Holding, Sensident, Softwin, Solvay Pharmaceuticals, StanleyBet Romania, Stryker Corporation.

Senior Software a dezvoltat diverse proiecte de comunicare interactiva online si offline, impreuna cu agentii de publicitate ca: Draft Romania (Lowe Worldwide), Grey Worldwide, new media Agency, Propaganda, Publicis Romania, Violet Advertising.

In portofoliul de proiecte proprii lansate de Senior Software se numara: www.comunicatedepresa.ro (portal dedicat publicarii, distributiei si monitorizarii de comunicate de presa, in colaborare cu new media Agency), www.jobbing.ro (portal de recrutare), www.profuderomana.ro (portal educational), www.studiidecaz.ro (portal dedicat publicarii de studii de caz), www.ebanker.ro (portal dedicat solutiilor de ebanking), www.sincronhr.ro (solutie software pentru managementul procesului de recutare).

Divizia ERP a Senior Software este specializata in servicii de consultanta si dezvoltare software de tip Enterprise Resource Planning (ERP) pentru piata de import si distributie.

Pentru mai multe informatii va invitam sa accesati www.seniorsoftware.ro

Persoana de contact:
Eleodor Ghenoiu
Communication Director

Senior Software
Str Frunzei 41, etaj 2
Iridex Building
Sector 2, Bucuresti
Tel: (021) 326 05 46
Fax: (021) 326 05 48

pr@seniorsoftware.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-software/senior-software-a-creat-noul-design-si-noi-facilitati-pentru-magazinul-online-fotoshop-ro