Senior Software Agency gestioneaza identitatea web pentru ABI Solutions – reprezentant Scala Electronic Gmbh

BUCURESTI - 7 mai 2004

Comunicat tip General in IT&C

Senior Software a creat si gestioneaza identitatea web pentru ABI Solutions Romania, lansand site-ul www.tensiometre.ro, ca unul din principalii vectori de promovare in strategia de marketing si comunicare a companiei.

Site-ul este rezultatul combinarii elementelor unui design discret si elegant cu cercetarea atenta a profilului publicului tinta al companiei. Pentru a facilita plasarea comenzilor a fost construita o interfata usor de utilizat pentru vizitatori si un formular de comanda online.

Gandit ca principalul instrument media de promovare al produselor si serviciilor ABI Solutions, site-ul www.tensiometre.ro este o modalitate simpla, eleganta si eficienta de a transmite informatii despre produsele si serviciile companiei.

“Colaborarea cu Senior Software Agency a avut in vedere identificarea modalitatilor celor mai eficiente pentru promovarea companiei noastre. Site-ul www.tensiometre.ro este un raspuns prompt atat pentru necesitatile ABI Solutions cat si pentru ceea ce noi am identificat ca fiind necesitatile actuale ale consumatorilor si pietei din Romania”, a declarat Dorin Panait, director general ABI Solutions Romania.

ABI Solutions este o companie tanara si dinamica, ce comercializeaza produse de ingrijire a sanatatii de calitate inalta si la un pret accesibil.
Strategia firmei este de a oferi consumatorului inteligent produse de inalta performanta, usor de utilizat chiar si de catre persoanele care nu au o pregatire medicala adecvata. ABI Solutions este reprezentant unic si distribuitor autorizat in Romania al firmei germane SCALA Electronic GmbH.

Despre Senior Software

Senior Software Agency este o companie cu capital integral romanesc ce ofera servicii de dezvoltare software personalizat si construire de identitate web (web design, strategie de prezenta pe Internet, optimizare website si promovare neconventionala). Infiintata in iunie 2003, firma este formata din 9 profesionisti cu expertiza in client service, comunicare, design si tehnologii web. Printre cei ce au ales sa foloseasca serviciile Senior Software se numara: Solvay Pharmaceuticals, Eurosoft Spa (Italia), Danone PDPA, Centreville Bucharest, Stryker Corp., B.Braun Medical, new media Agency, APCO Romania.
Senior Software Agency
Bd Unirii 45, bl E3, ap 68
Sector 3, Bucuresti
Tel: (021) 326 7588