Senior Software anunta un an record: crestere cu 25% a numarului de implementari SeniorERP

BUCURESTI - 24 noiembrie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Senior Software anunta o crestere cu 25% a numarului de implementari SeniorERP in 2009, comparativ cu anul precedent. Cresterea a culminat in Q4 2009 datorita numarului mare de firme care vor sa inceapa 2010 pe cea mai noua versiune SeniorERP.

Senior Software anunta un an record: crestere cu 25% a numarului de implementari SeniorERP

Indicatorii dezvaluie cresterea numarului de companii noi care s-au inscris pentru implementarea SeniorERP, dar si a clientilor existenti care au trecut la versiuni mai noi:

“Si anul acesta implementatorii de SeniorERP au lucrat la capacitate maxima. Ne-am extins echipa pentru a raspunde numarului tot mai mare de companii care doresc o infrastructura informatica de ultima generatie tehnologica. Managementul acestor companii a folosit resursele disponibile in urma reducerii activitatii curente generata de criza, pentru a implementa sisteme puternice prin care sa-si gestioneze afacerea cat mai eficient si sa pregateasca urmatoarea etapa de crestere.

Faptul ca am ajuns la acest nivel ne motiveaza sa oferim servicii tot mai bune. Ne vom pastra verticalitatea si vom continua investitile in sisteme de management cat mai avansate tehnologic si complet adaptate pietei locale.”a declarat dl. Lori Haiducescu, Director de Operatiuni Senior Software.

Ajuns la maturitate, SeniorERP ofera raspunsuri practice la probleme locale si un raport pret/calitate foarte atractiv, comparativ cu sistemele internationale.

Varianta Abonament - ERP in regim SaaS - castiga tot mai multi adepti pe piata locala. Dna. Cristiana Alexandru, Director financiar la Sea Bell Trading, vorbeste despre beneficiile licentierii in regim de abonament:

“Disponibilitatea SeniorERP Online ne-a ajutat sa accesam un sistem complex, incadrandu-ne intr-un buget modest. Am externalizat o serie de cheltuieli care ar fi triplat costul investitiei intr-un ERP.'

Ca o consecinta a investitiilor permanente in sistem, clientii SeniorERP din anii precedenti au beneficiat de upgrade-uri la cele mai noi versiuni. Fiecare functionalitate noua implementata in urma cerintelor se evalueaza in bani economisiti de catre client.

Senior Software a generat in 2008 afaceri in crestere cu 18% fata de anul precedent. Pentru 2009, compania anunta o crestere a cifrei de afaceri de afaceri cu 21%, la 1.7 mil. USD. Veniturile companiei provin exclusiv din vanzari de licente si servicii aferente sistemului proprietar, SeniorERP.

La sfarsitul anului 2009, Senior Software a lansat SeniorCRM, cel mai intuitiv sistem de management al interactiunilor cu prospectii si clientii si al serviciilor. SeniorCRM este dezvoltat pe platforma de ultima generatie Microsoft xRM, cu peste 1 milion de utilizatori la nivel mondial. Sistemul se adreseaza companiilor cu departamente de vanzari consultative si servicii post-vanzare.

Despre Senior Software

Printre clientii Senior Software se numara:
Regency Company, Phoenix Contact, Rocast, Side Grup, Technova Invest, General Parmafood, Apollo Mod Distribution, Koelner Romania, Velfina, Dinamic 92 Distribution, S&D Pharma, Immergas Romania, V-Tarus/Farmaceutica Remedia, Mediarom/Wunder Baum, Eximod/Pneumatic, Hofigal, Biochefarm, Mirano International, KG Rulmenti, Rosims Invest, Felder Gruppe, Vitap Echipamente, Sea-Bell Trading, Ficosota Sintez Romania, General Industry, UPS Romania, Sentia, Avico International etc.


Senior Software
Str. Mihail Sebastian, nr. 130
050786, sector 5, Bucharest
Phone: +40-21-310 74 81
Fax: +40-21-310 74 83

pr@seniorsoftware.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-software/senior-software-anunta-un-an-record-crestere-cu-25-a-numarului-de-implementari-seniorerp