Senior Software dezvolta un sistem integrat de gestiune pentru Stryker Export

BUCURESTI - 2 martie 2004

Comunicat tip General in IT&C

Senior Software anunta finalizarea cu succes a primei etape de proiect in cadrul implementarii unui sistem integrat de gestiune pentru Stryker Export, divizie a Stryker Corporation (www.strykercorp.com).

Senior Software dezvolta un sistem integrat de gestiune pentru Stryker Export

Solutia este implementata in intranet-ul corporatiei iar accesul este permis doar angajatilor autorizati.

Sistemul va permite urmarirea in timp real a miscarilor si extragerea de rapoarte cantitativ-valorice privind evolutia stocurilor de materiale. Sistemul functioneaza online, facand legatura virtuala intre depozite, furnizori si clienti aflati pe 5 continente.

„Implementarea acestui sistem in cadrul Stryker Corp. este o consecinta a extinderii expertizei noastre spre solutii software care imbina analiza de business cu know-how tehnologic. In acest fel ne mandrim sa avem un aport calitativ considerabil in dezvoltarea afacerii partenerilor nostri”, apreciaza Mihai Tataru, Managing Partner Senior Software.

Sistemul este proiectat a fi scalabil, el poate fi extins prin integrarea pe verticala sau orizontala cu alte fluxuri operationale.

Despre Senior Software

Senior Software Agency este o companie cu capital integral romanesc ce ofera servicii de dezvoltare software personalizat si construire de identitate web (web design, strategie de prezenta pe Internet, optimizare website si promovare neconventionala). Infiintata in iunie 2003, firma este formata din 9 profesionisti cu expertiza in client service, design si tehnologii web.
Printre cei ce au ales sa foloseasca serviciile Senior Software se numara: Solvay Pharmaceuticals, Eurosoft Spa (Italia), Danone PDPA, Centreville Bucharest, B.Braun Medical, APCO Romania.
Senior Software Agency
Bd Unirii 45, bl E3, ap 68
Sector 3, Bucuresti
Tel: (021) 326 7588
Fax: (021) 326 7512

office@seniorsoftware.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-software/senior-software-dezvolta-un-sistem-integrat-de-gestiune-pentru-stryker-export