SeniorERP- partener pe termen lung, rezultate imediate pentru distribuitori

BUCURESTI - 27 iulie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Turbo Tub decide implementarea SeniorERP - sistemul dedicat companiilor de distributie si servicii – in vederea cresterii eficientei operationale si a remodelarii stategiei de vanzari.

SeniorERP- partener pe termen lung, rezultate imediate pentru distribuitori

Turbo Tub este distribuitor autorizat al gigantului poducator de otel Mittal Steel si al celui mai mare producator roman de tevi fara sudura, Tenaris Silcotub. Turbo Tub este importator si distribuitor pentru o gama variata de produse metalurgice: otel beton si PC, tabla, produse din sarma, tevi din otel fara sudura, tevi nemetalice, profile laminate, etc.

SeniorERP inlocuieste, in cadrul implementarii, o aplicatie dezvoltata in-house, depasita de complexitatea business-ului. Managementul Turbo Tub a decis implementarea SeniorERP prin prisma tehnologiei de ultima generatie si a flexibilitatii sistemului:

“Datorita cresterii in complexitate a activitatilor si a deschiderii unui nou punct de lucru pentru materiale de constructii, sistemul dezvoltat de noi in-house nu mai corespundea noilor cerinte. Am ales SeniorERP datorita tehnologiei de ultima generatie care ii confera flexibilitatea de a raspunde nevoilor noastre prezente si viitoare.”, dl. Daineanu Lucian, Director General, Turbo Tub

Printre argumentele SeniorERP la Turbo Tub se numara:
•Cel mai bun raport calitate-pret;
•Interfata si intuitivitatea sistemului;
•Profesionalismul echipei Senior Software;
•Sistemul de suport post-implementare, bine pus la punct;
•Timp scurt de implementare;
•Specializarea sistemului pe fluxurile de lucru din distributie;
•Tehnologia de ultima generatie;
•Securitatea sistemului.

Pe langa modulele considerate standard - contabilitate, gestiunea stocurilor, achizitii, vanzari - Turbo Tub se va bucura de module SeniorERP de control al afacerii: controlling, reporting, trezorerie, logistica etc.

In conturarea strategiei de vanzari, Turbo TUB va utiliza rapoartele de vanzari din SeniorERP. Cu ajutorul Add-onului de BI, datele despre vanzari vor fi accesate de catre manageri in timp real din sistem, situatii precum cele de mai jos fiind obtinute cu un singur click:
•Analize de tip Cantitate – Cost Marfa – Vanzare Neta RON – Profit RON – Rata Profit pe orice dimensiune (punct lucru, gama de produse, tip client, agent, divizie etc);
•Evolutia profitului de la o luna la alta;
•Analiza calitativa (nr. clienti activi, nr. produse vandute, rata profitului, nr. de facturi emise, nr. mediu pozitii pe factura etc) a vanzarilor la nivel de agent si divizie;
•Topul clientilor din punct de vedere al vanzarilor
•Analize incrucisate de tip client-produs, canal de vanzare – gama de produs etc.

Jucatori importanti din distributia de tevi, precum Arix Impex si Technova Impex, s-au alatura utilizatorilor SeniorERP, rezultatele implementarii fiind vizibile din primele luni:
„Ca principal beneficiu al implementarii SeniorERP, este faptul ca am un control mai bun, in timp real, asupra informatiilor. Inainte ne lua cateva zile sa obtinem o informatie, pe care acum o avem printr-un „click”. Dl. Fazakas Csaba, Director General SC ARIX IMPEX SRL

Despre SeniorERP
SeniorERP este sistemul de tip Enterprise Resource Planning #1 calitate-pret pentru managementul integrat al proceselor de distributie.
Datorita tehnologiei de ultima generatie integrata in sistem, SeniorERP are o formula de licentiere flexibila: SeniorERP Express (licente gratuite pana la 5 utilizatori), SeniorERP Online (SAAS- abonament lunar de 69 EURO/utilizator), SeniorERP Enterprise.
Pentru mai multe detalii intrati pe www.seniorERP.ro .

Despre Senior Software
Senior Software este o companie privata cu capital integral romanesc, activand in productia si implementarea sistemelor de management al afacerilor. SeniorERP, sistemul proprietar, imbina progresul tehnologic permanent si know-how-ul dobandit in urma implementarilor in companii de Distributie si Servicii.

Senior Software este Microsoft Gold Certified Partner iar solutia proprietara, SeniorERP, este certificata Microsoft si Veritest pentru Windows Server, .NET si Web Services.
Senior Software este certificata conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calitatii. Implementarea standardelor ISO pentru managementul calitatii a avut ca scop principal definirea unor procese si obiective masurabile si garantarea replicarii calitatii la standarde inalte in orice activitate desfasurata pentru clientii companiei.

Despre Senior Software

Printre clientii Senior Software se numara:
Regency Company, Rocast, Technova Invest, General Parmafood, Rosim's Unic, Apollo Mod Distribution, Koelner Romania, Mergeani, S&D Pharma, Dianflex, Immergas, V-Tarus/Farmaceutica Remedia, Mediarom/Wunder Baum, Sarcomex, Bohemia/Koh-I-Noor, Eximod/Pneumatic, Hofigal, Biochefarm, Mim Team, Com-Gex/Office Media, Mirano International, KG Rulmenti, PetLine, Dinamic 92 Distribution, Felder Gruppe, Vitap Echipamente, General Beauty Supply, Sea-Bell Trading, Ficosota Sintez Romania, Cyrom Romania, General Industry, UPS Romania, Sentia, Avico International, ABAD VET, Julien Stile etc.


Senior Software
Str. Mihail Sebastian, nr. 130
050786, sector 5, Bucharest
Phone: +40-21-310 74 81
Fax: +40-21-310 74 83

pr@seniorsoftware.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-software/seniorerp-partener-pe-termen-lung-rezultate-imediate-pentru-distribuitori