SeniorERP – prin inovatie tehnologica, cu un pas mai aproape de nevoile clientului

BUCURESTI - 18 martie 2009

Comunicat tip General in IT&C

SeniorERP incorporeaza Workflow Foundation ca si instrument de mapare si automatizare a proceselor de business. Intr-un climat de business extrem de competitiv, eficienta si flexiblitatea trebuie sa se completeze una pe cealalta. Pentru a putea iesi in intampinarea clientilor nostri, Senior Software incorporeaza in platforma tehnica a sistemului componenta de modelare si automatizare a proceselor de business livrata in cadrul ultimei generatii .NET: Workflow Foundation.

SeniorERP – prin inovatie tehnologica, cu un pas mai aproape de nevoile clientului

Prin implementarea unui ERP, clientul isi stabileste doua obiective majore: eficienta operationala si flexibilitate la nivel de management. La o analiza mai atenta, se observa faptul ca cele doua obiective sunt contradictorii:
1. Pentru a fi eficient din punct de vedere operational, este nevoie de procese de business clar definite si controlate. Deci de rigoare, nu de flexibilitate. Aceasta caracteristica este mai ales valabila in cazul companiilor medii si mari, acolo unde eventualele pierderi sunt potential mai mari decat castigurile aduse de o mai mare elasticitate. Si totusi, in aceasta perioada, daca nu esti capabil sa te reajustezi rapid la contextul de business, esti in pericol sa pierzi tot.
2. Flexibilitatea presupune o permanenta adaptare a strategiei de business la conditiile mediului de afaceri. Daca esti o companie la inceput de drum si doresti sa ocupi un segment de piata, ai nevoie sa te diferentiezi de jucatorii vechi - si, probabil, mai mari - déjà existenti. Deci trebuie sa fii flexibil. Numai ca aceasta atitudine comporta riscul de a nu mai putea controla procesele de business. Acest lucru conduce pe termen mediu la pierderea clientilor castigati atat de greu.
Integrarea componentei de Workflow in ERP permite redefinirea in orice moment a proceselor de business, in conditiile respectarii stricte a fluxurilor noi create. Beneficiul clientului se traduce printr-o eficienta crescuta a proceselor de afaceri pe ansamblul intregii companii si implicit o economie de timp si bani.

La nivel operational, integrarea Workflow Foundation aduce valoare adaugata SeniorERP prin:
• Cresterea eficientei operationale. Un sistem complex, de tip ERP, devine mai usor de asimilat si de operat prin generarea unui flux intuitiv de lucru. Abstractizeaza situatiilor concrete de lucru intr-un flux logic, permite o mai buna intelegere a modului de lucru si implica o creste a eficientei de lucru.
• Configurari mai simplu de realizat prin proiectari rapide de fluxuri de lucru si modificarea imediata a unui flux, conform cu nevoile procesului;
• Lucru integrat. La nivel intutiv, reprezentare proceselor in cadrul sistemului implica respectarea si insusirea naturala a workflow-ului. Elaborarea fluxului de procese presupune posibilitatea de integrare cu alte sisteme pentru a asigura functionalitati suplimentare, care sa acopere toate cerintele unui proces de afaceri.
Prin integrarea Windows Workflow Foundation, clientul final se bucura de raspunsuri la nevoia de flexibilitate decizionala:
• In momentul implementarii, existenta unui workflow presupune o crestere a compatibilitatii intre ERP si tipologia de business/ fluxul de activitati/organigrama clientului; perioada de acomodare a utilizatorilor cu noul sistem se reduce in acest fel simtitor.
• Reducerea costurilor prin exploatarea mult mai buna a functionalitatilor disponibile intr-un ERP.
• Obtineti un suport de decizie puternic ce permite administrarea si controlul performantelor proceselor de management
• Identificarea rapida a nodurilor si punctelor critice in proces si alocarea de noi resurse dupa nevoi;
• Posibilitatea de a automatiza chiar cele mai complexe procese;
Pentru detalii, va invitam sa accesati www.seniorERP.ro


Despre SeniorERP
SeniorERP este sistemul software de tip Enterprise Resource Planning, conceput pentru a raspunde nevoilor complexe ale companiilor de Import, Distributie, Servicii. SeniorERP integreaza cea mai noua platforma tehnologica intr-un sistem eficient pentru companiile in crestere si, in acelasi timp, intr-un instrument puternic adaptat strategiei si nevoilor complexe ale marilor companii.

Cele peste 70 de companii de distributie care au implementat SeniorERP beneficiaza de siguranta si scalabilitatea unui sistem matur, de un suport real si un factor de stabilitate in interiorul organizatiei. Obiectivul nostru este sa aducem inovatia tehnologica in sprijinul companiilor de distributie, astfel incat acestea sa se bucure de crestere sustinuta si competitivitate.

Despre Senior Software
Senior Software este o companie privata cu capital integral romanesc ce ofera servicii de dezvoltare de aplicatii informatice si consultanta pentru managementul afacerilor. Senior Software este Microsoft Certified Partner iar solutia proprietara, SeniorERP, este certificata Microsoft si Veritest pentru Windows Server, .NET si Web Services.

Senior Software este certificata conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calitatii. Implementarea standardelor ISO pentru managementul calitatii a avut ca scop principal definirea unor procese si obiective masurabile si garantarea replicarii calitatii la standarde inalte in orice activitate desfasurata pentru clientii companiei.Despre Senior Software

Printre clientii Senior Software se numara:
Regency Company, General Parmafood, Rosim's Unic, Apollo Mod Distribution, Koelner Romania, Mergeani, S&D Pharma, Dianflex, Immergas, V-Tarus/Farmaceutica Remedia, Mediarom/Wunder Baum, Sarcomex, Bohemia/Koh-I-Noor, Eximod/Pneumatic, Hofigal, Biochefarm, Mim Team, Com-Gex/Office Media, Mirano International, KG Rulmenti, PetLine, Dinamic 92 Distribution, Felder Gruppe, Vitap Echipamente, General Beauty Supply, Sea-Bell Trading, Ficosota Sintez Romania, Cyrom Romania, General Industry, UPS Romania, Venus Stones, Sentia, Avico, ABAD VET, Julien Stile etc.
Senior Software
Str. Mihail Sebastian, nr. 130
050786, sector 5, Bucharest
Phone: +40-21-310 74 81
Fax: +40-21-310 74 83

pr@seniorsoftware.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-software/seniorerp-prin-inovatie-tehnologica-cu-un-pas-mai-aproape-de-nevoile-clientului