De ce sa optezi pentru o achizitie insotita de consultanta in cazul echipamentelor IT, a componentelor PC?

BUCURESTI - 26 iulie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Tehnologie, Internet

Cu siguranta, multe persoane, nespecialisti in domeniu, s-au gasit in situatia de a fi confruntate cu multe dileme, atunci cand au fost puse in situatia de a hotara in legatura cu achizitia de produse IT – PC, laptop-uri, monitoare, imprimante, componente.

Cu siguranta, multe persoane, nespecialisti in domeniu, s-au gasit in situatia de a fi confruntate cu multe dileme, atunci cand au fost puse in situatia de a hotara in legatura cu achizitia de produse IT – PC, laptop-uri, monitoare, imprimante, componente. Gama de produse este atat de vasta, optiunile atat de variate, incat este greu a gasi solutia cea mai potrivita, cea mai avantajoasa. De aceea, noi punem mereu la dispozitia clientilor nostri, inclusiv servicii de consultanta pentru achizita de echipamente IT si componente PC. De ce? Pentru ca vrem ca toti cei care apeleaza la noi sa fie siguri ca au luat decizia optima, ca Pc-urile, laptopurile, perifericele sau componentele achizitionate servesc, la maximum, necesitatile impuse de software-ul folosit. Este foarte important acest ultim aspect; chiar daca unora li se pare ca necesitatile lor nu implica pretentii atat de mari, discutia cu un specialist s-ar putea sa le schibe parerea; si, de asemenea, ar putea sa afle ca bugetul de care dispun le poate oferi variante mult mai bune decat ceea ce anticipasera initial.

Daca ne veti intreba pe noi, intotdeauna veti primi un raspuns onest; pentru ca ne place sa jonglam cu echipamentele IT, cu componentele, etc, in asa fel incat sa propunem solutia cea mai buna; pentru ca ne dorim ca fiecare dintre clientii nostri sa fie multumit. Intotdeauna privim situatia din punctul de vedere al utilitatii; ce poate furniza echipamentul sau componentele PC respective mai valoros pentru ceea ce isi doreste clientul sa realizeze, folosind acel echipament. Recomandarea ultimelor versiuni, atat din punct de vedere software, cat si din punct de vedere hardware, nu este, intotdeauna, alegerea cea mai buna. Cea mai importanta constrangere, din acest punct de vedere, o poate da, evident, bugetul existent; insa, noi tinem cont si de faptul ca, poate, activitatea care urmeaza sa fie asistata de calculatorul sau laptopul achizitionat nu are nevoie de o configuratie de ultima generatie. De asemenea, unui utilizator nefamiliarizat cu utilizarea acestor echipamente nu este nicidecum indicat sa i se recomande o configuratie de acest gen, pentru ca ar putea fi inhibat, n-ar mai avea curajul sa incerce tot ceea ce si-ar dori sa faca, gandindu-se ca este foarte posibil sa afecteze, intr-o masura serioasa, acel echipament atat de scump. In consecinta, pentru aceasta categorie de utilizatori, recomandam cu insistenta variante de calculatoare second-hand, calculatoare refurbished sau un laptop second hand , laptop refurbished , care le-ar oferi libertatea de a invata, inntr-o maniera libera de orice constrangere. In cazul in care se defecteaza anumite componente PC, este foarte posibil ca noile tipuri de componente sa nu mai corespunda configuratiei respective, intr-un domeniu in care innoirile se succed extrem de rapid. Ca urmare, in acest caz, poate fi necesar a cauta variante de componente second hand sau componente refurbished, care sa se potriveasca necesitatilor existente.

Acestea sunt doar cateva cazuri care demonstreaza cat de importanta este o opinie avizata, in cazul achizitiei de echipamente IT sau componente PC. Magazinul nostru de produse second hand si produse refurbished va poate oferi solutii ieftine si foarte potrivite, din punct de vedere calitativ. Nu este, intotdeauna, nevoie de un buget imens, pentru a achizitiona un echipament IT cu performante excelente. Echipamentele second hand si cele refurbished, comercializate prin intermediul companieie noastre, va ofera o solutie deosebit de avantajoasa, oferindu-va produse profesionale, verificate si garantate, pliate exact pe ceea ce este necesar pentru desfasurarea, in bune conditii, a activitatii pe care o desfasoara fiecare.

In cazurile de business, este cu atat mai important sa fie solicitata o parere avizata; de asemenea, in aceste situatii, echipamentele second hand, echipamentele refurbished, componentele second hand sau refurbished, imprimantele, etc. pot scuti bugetul de chesltuieli inutile, buget ce ar putea fi alocat, fara indoiala, in alte zone unde anumite cheltuieli sunt mai imperative. Finantarea echipamentelor IT se poate dovedi dificila, mai ales daca este nevoie de updatarea constanta a solutiilor software si hardware; uneori se pune problema pierderii competitivitatii, in cazul in care anumite cerinte legate de configuratiile echipamentelor IT nu sunt mentinute. De aceea, noi suntem pregatiti sa va oferim solutii mai ieftine, insa la fel de competitive.

Pe langa echipamentele furnizate, noi va punem la dispozitie consiliere gratuita si chiar instruire in vederea utilizarii, acolo unde este cazul. In cazul afacerilor, oferim asistenta pentru probleme complexe, legate de infrastructura, licentiere, solutii retelistica, etc. Colaboram cu furnizori de incredere, gata, la randul lor, sa ne ofere solutiile de care avem nevoie, pentru a putea raspunde, mereu, cu promptitudine, clientilor nostri.

                Daca doresti sa-ti optimizez site-ul in mod corect citeste si articolul: Optimizare seo.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/seo-comweb/de-ce-sa-optezi-pentru-o-achizitie-insotita-de-consultanta-in-cazul-echipamentelor-it-a-componentelor-pc