ShoeBox

Comunicate de presa si evenimente pe tema ShoeBox

 • ShoeBox

  Bucuresti - 13 noiembrie 2012

  Comunicat de SEMNOS GROUP INTERNATIONAL

  ... ShoeBox isi propune anul acesta sa aduca din nou zambete pe chipul copiilor sarmani din cat mai multe localitati din Romania. Anul acesta, cu sprijinul partenerului traditional iQuest, Campania s-a extins ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: 2012 , shoebox , shoebox.ro

  Vezi toate comunicatele de presa despre ShoeBox

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul ShoeBox.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la ShoeBox. Informatiile despre ShoeBox cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul ShoeBox, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la ShoeBox, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.