Libraria online TargulCartii.ro

BUCURESTI - 30 aprilie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura

Libraria Targul Cartii va propune zilnic noutati, opere si autori consacrati si de actualitate

Targul Cartii este un proiect inceput in anul 2012, care s-a dezvoltat cu ajutorul unei echipe devotate si care ne dorim sa creasca in continuare la fel de frumos cu sprijinul cititorilor si clientilor nostri. Este o afacere care a pornit din pasiune pentru carti, mai mult decat orice altceva, si in continuare acesta este motivul pentru care in fiecare zi ne straduim sa oferim clientilor titluri si autori de valoare in libraria online de la Targul Cartii.

Targul Cartii va ofera librarie si anticariat online, cu o colectie de peste 50.000 de titluri din aproape toate domeniile de interes, publicate de edituri de renume din Romania. Obiectivul nostru este de a promova arta si stiinta prin carte, intr-o lume care astazi pare ca nu mai are timp sa rasfoiasca cateva pagini din tezaurul literar al lumii.

In libraria Targul Cartii apar zilnic titluri noi in colectia noastra impresionanta de carte straina si romaneasca, si nu neglijam nici promotiile si reducerile. Pentru lectura cat mai placuta avem o colectie diversificata, de la carti de economie sau psihologie la carti pentru copii, atlase, enciclopedii si albume.

In libraria online de la Targul Cartii gasiti promotii si lichidari de stoc pana sambata, 10 mai, la carti de beletristica, istorie, politica, limbi straine si multe alte subiecte interesante. Puteti comanda online oricand, iar livrarea se face prin curier sau puteti ridica comanda direct de la sediul nostru din Bucuresti, str. Paleologu, nr. 3A.

Va tinem la curent zilnic si pe pagina noastra de Facebook, TargulCartii.ro , unde postam cele mai noi promotii si reduceri, articole si stiri din lumea literara si citate ale unor scriitori sau personalitati celebre.