Un nou blog de literatura - Jurnaldecarte.ro

BUCURESTI - 10 februarie 2014

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Jurnaldecarte.ro, blog de literatura cu articole despre carte si stiri despre carti.

Un nou blog de literatura - Jurnaldecarte.ro

Staff-ul librariei online Targulcartii.ro va propune sa vizitati Jurnaldecarte.ro, o initiativa editoriala pe teme de literatura pe care am porinit-o la finalul lui Ianuarie 2014. Jurnaldecarte.ro va fi un blog de literatura ce va acoperi o parte din temele abordate pe blogul Targulcartii.ro despre literatura, lectura, piata de carte, povestile cartilor si multe altele. Astfel aceste tematici vor parasi blogul Targul Cartii care va ramane  exclusiv pentru oferte promotionale si comunicarii cu publicul anticariatului si librariei online.

                Jurnal  de carte va distribui stiri si articole din literatura mai frecvent decat era posibil  pe blogul Targulcartii.ro, lasand redactorilor mai mare lejeritate in dezvoltarea si elaborarea  textelor distribuite. In timp, vom suplimenta dimesiunile echipei Jurnaldecarte.ro si vom cauta sa oferim cititorilor nostri atat alte forme de content (video, audio, interactiv), cat si alte feluri de texte (Fictiune de mici dimensiuni, tutoriale pentru autorii aspiranti etc.)

                Ne propunem  ca Jurnaldecarte.ro sa publice texte care sa se ridice la nivelul asteptarilor publicului de literatura din tara noastra.