THINKBIG Franchise Market Report 2005

BUCURESTI - 31 octombrie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

THINKBIG Franchise Solutions a creat pentru cei interesati “ Franchise Market Report 2005 “ un anuar care cuprinde intreaga oferta de francize disponibile pe piata romaneasca prezente in Portofoliul THINKBIG .

THINKBIG Franchise Market Report 2005

Franchise Market Report 2005 este un instrument util atat oameniior de afaceri interesati in achizitionarea unei francize cat si firmelor implicate in domeniul francizei, fie ei francizori sau francizati. In paginile lui puteti afla informatii despre francizele diponibile in portofoliul THINKBIG, prezentarea, specificul precum si investitiile pentru fiecare franciza in parte.

Franchise Market Report 2005 se doreste un anuar al piete francizei romanesti, si este creat pentru a pune la dispozitie celor interesati o imagine de ansamblu a ofertelor disponibile pe piata. Conform spuselor d-lui Ionut Ologeanu, co-autor al raportului si consultant la THINKBIG Franchise Solutions “ Menirea raportului esta de a oferii transparenta si informatie exacta despre fiecare franciza in parte. Pe viitor dorim sa facem o traditie din acest Raport pe care il realizam ca un etalon al pietei romanesti de franciza in privinta informarii ”

In plus de pe site-ul www.thinkbig.ro puteti descarca informatii despre orice franciza aflata in portofoliul THINKBIG si in acelasi timp consultantii firmei va stau la dispozitie pentru a va prezenta intreaga oferta diponibila.

Despre THINKBIG International

Fondata de o echipa de tineri profesionisti, THINKBIG este o firma care ofera servicii de consultanta companiilor interesate de gasirea si implementarea unor strategii optime pentru sporirea cifrei de afaceri si extindere regionala prin franciza.
Phone +4/021.624.39.50
Fax 031 407 3702 Mobile 0788.17.66.47

office@thinkbig.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/thinkbig-international/thinkbig-franchise-market-report-2005