THINKBIG franchising , primul an de suces.

BUCURESTI - 3 octombrie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

De curand, firma de consultanta si intermediere in domeniul francizei THINKBIG franchising si-a sarbatorit primul an de existenta pe piata romaneasca

THINKBIG franchising , primul an de suces.

Pornita de o echipa de tineri prifesionisti, THINKBIG raspunde cerintelor unei piete a francizei in continua dezvoltare, oferind servicii de consultanta si intermediere atat pentru firme internationale cat si autohtone, si pachete de servicii personalizate fiecarui client in parte. Astfel, THINKBIG pune la dispozitia clientilor sai un numar de 4 servicii distincte, fiecare acoperind o anumita arie de interes in domeniul afacerilor in sistem franciza: THINKBIG Franchising, dezvoltare de noi afaceri in franciza, THINKBIG Consulting, consultanta in domeniul francizei, THINKBIG Brokerage, intermediere, si THINKBIG Partnership, gasirea de noi parteneri de afaceri si oportunitati de dezvoltare clientilor interesati de un alt mod de dezvoltare a afacerii decat franciza.

La un an de activitate, in portofoliu firmei se numara firme ca Websens, reprezentantul WSI in Romania, provideri mondiali de solutii de internet pentru IMM,OneBiz Group ,grupul de firme specializata in consultanta pentru afaceri , Ciufolici, salon de coafura si frizerie, Perfect Nails, salon de infrumusetare pentru femei sau Four Star Pizza, distributie la domiciliu de pizza dupa metoda americana, ca sa mentionam doar o parte dintre acestia.

THINKBIG este o echipa tanara si in plina dezvoltare care cu fiecare proiect accepta noi provocari profesionale spune Adrian Gheorghe, Managing Director al firmei THINKBIG International. Anul acesta a insemnat un an de efort si recunoastere atat din partea clientilor cat si a publicului larg care doreste permanent sa afle despre cele mai bune oferte de franciza.

THINKBIG Franchising priveste cu incredere spre viitorul unui domeniu care tinde sa devina parte integranta a economiei nationale: „ Pana acum cinci ani , franciza era considerata inca o limba straina in limbajul de afaceri autohton, insa incet-incet oamenii de afaceri din Romania incep sa constientizeze importanta strategica a francizei in dezvoltarea unei afaceri la nivel national si de ce nu, regional. „ mentioneaza d-l Marius Dan, Marketing Coordinator la THINKBIG franchising.

La un an de activitate, consultantii THINKBIG doresc sa multumeasca colaboratoriilor si clientilor pentru increderea acordata si in acelasi timp reiau angajamentul de a oferii servicii complete de consultanta si intermediere impuse de eticheta THINKBIG, la standarde ridicate in domeniu.

Despre THINKBIG International

Fondata de o echipa de tineri profesionisti, THINKBIG este o firma care ofera servicii de consultanta companiilor interesate de gasirea si implementarea unor strategii optime pentru sporirea cifrei de afaceri si extindere regionala prin franciza.
Phone +4/021.624.39.50
Fax 031 407 3702 Mobile 0788.17.66.47

office@thinkbig.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/thinkbig-international/thinkbig-franchising-primul-an-de-suces-