Black Friday 2019 la incaltaminte și genți - reduceri de până la 70%

BUCURESTI - 15 noiembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

70% Reduceri de Black Friday!

reducere pantofi gepas

reducere pantofi gepas

Magazinul online de încălțăminte pentru femei și bărbați Gepas-mag.ro a lansat campania promoțională de Black Friday 2019, propunând o largă selecție de produse cu reduceri de până la 70%. În prim-plan se află modelele de pantofi pentru femei, balerini damă, sandale, încălțăminte elegantă, dar și casual. Există variante pentru toate preferințele, pantofi care pot fi purtați în orice context. Pentru că ne aflăm în prin sezon rece, nu lipsesc din oferta promoțională modelele de botine pentru femei, încălțăminte cu talpă groasă. Printre cele mai populare modele de botine damă sunt cele disponibile acum la preț de doar 99 de lei, cu reducere de 46% din prețul anterior de 185 de lei.

Reprezentanții magazinului online subliniază că există un stoc foarte mare de produse pregătit pentru Black Friday, dar este bine ca orice client interesat să acționeze rapid pentru a găsi disponibile modelele preferate în măsurile dorite. "De Black Friday, am pregătit special stocuri la cele mai apreciate produse, dar am adus și unele noutăți ce pot fi descoperite pe website. Comenzile vor fi livrate în cel mai scurt timp oriunde în țară, pentru că știm că orice client își dorește să se bucure cât mai repede de ofertele promoționale de care a profitat online", spun cei de la Gepas-mag.ro, magazin online tot mai popular în segmentul de fashion.

Clienții e-shop-ului au și o altă veste bună de Black Friday: nu numai că orice comandă va fi expediată și livrată cât se poate de repede, dar costul de transport este zero pentru comenzile în valoare de peste 99 de lei. Astfel, dincolo de reducerile impresionante, nu se adaugă costuri suplimentare pentru livrare în cazul celor mai multe comenzi.

Black Friday este ocazia ideală mai ales pentru femei, care își pot face update în colecția personală de pantofi fără a cheltui mulți bani. Pantofi de damă eleganți sunt disponibili online în o mulțime de variante de modele și de culori, produsele fiind de cea mai bună calitate. Se validează astfel atât cerințele estetice, cât și cele de rezistență la uzură. În plus, pantofii, sandalele, balerinii și toate celelalte tipuri de încălțăminte din magazinul online Gepas-mag.ro se remarcă prin nivelul ridicat de comoditate. Pentru o accesorizare potrivită la orice ținută, există pe website și multe modele de genți de damă disponibile de asemenea la prețuri speciale. Stilurile tuturor produselor ating diverse direcții, de la fashion și elegant, până la casual.

În cadrul campaniei de Black Friday 2019 sunt propuse și modele de pantofi pentru bărbați, pantofi eleganți, precum și casual și chiar cu valențe sport. Pantofii bărbătești se remarcă de asemenea atât prin estetică, dar și prin calitate și evident prețuri neașteptat de mici. Magazinul online Gepas-mag.ro propune doar produse de la branduri de renume, fabricate cu maximă grijă și responsabilitate, doar din materiale de înaltă calitate.

Black Friday este un eveniment de shopping global, tot mai popular în România. Este o oportuniatate pentru consumatori de a face cumpărături generale, mai ales în contextul apropierii Sărbătorilor de iarnă. Încălțămintea pentru femei și pentru bărbați poate reprezenta o idee excelentă de cadouri, așadar cei interesați pot cumpăra de pe Gepas-mag.ro pantofi, sandale, botine, balerini și multe alte produse care să devină daruri în perioada imediat următoare.