Campania Unibet de vară: Câștigă un BMW X4 și alte 2.200 premii extraordinare

BUCURESTI - 22 iunie 2020

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Pe unibet.ro, utilizatorii noi și cei existenți pot profita de beneficiile campaniei promoționale de vară, în cadrul căreia pot câștiga numeroase premii, inclusiv un automobil de lux BMW X4.

bmw x4 Unibet

bmw x4 Unibet

Mecanismul este foarte simplu și vizează o sumă minimă de pariere / rulaj de doar 25 RON. În secțiunea de pariuri sportive online, Unibet permite pentru participarea la campanie selecția oricăror evenimente sportive, inclusiv din campionatele populare precum Bundesliga, La Liga, Premier League, Serie A sau Liga 1 din România. Este necesar ca pariul să fie pe cel puțin 25 de lei, iar cota să nu fie mai mică de 1.40. Se acceptă orice pariu pe bani reali, pre-meci sau live, doar fără folosirea opțiunii de Cash Out, care invalidează participarea la campanie cu pariul respectiv.

 

Pe Unibet Casino, se pot selecta orice sloturi online sau se poate juca live la blackjack sau ruletă. În cazul sloturilor, există condiția suplimentară de minim 0,5 lei / rotire plasați în joc. Interesant este că șansele pentru tragerile la sorți și implicit pentru premii se pot cumula! În plus, un jucător care câștigă o șansă de la pariuri sportive și una de la jocuri de cazino va primi o extra șansă din partea Unibet. Mai mult decât atât, nu există o limitare cu privire la numărul de șanse. Așadar, se poate juca mai mult pe perioada campaniei promoționale, pentru o vară plină de distracție, cu șanse tot mai mari la premiile campaniei.

 

Săptămânal, în fiecare zi de luni, Unibet organizează câte o tragere la sorți. În total se oferă nu mai puțin de 2200 de premii, unele chiar constând în bani cash! Premiul cel mare, mult doritul automobil de lux BMW X4, poate fi adjudecat în cadrul tragerii la sorți de la finalul campaniei promoționale, pe data de 31 august 2020.

 

Agenția de pariuri sportive și jocuri de cazino online Unibet (licența ONJN L1160657W000330 valabilă până la data de 31.08.2026) este deja printre preferințele de top ale românilor pe toate categoriile pe care activează, de la pariuri la bingo, de la sloturi la poker, de la blackjack la ruletă. Brandul are o reputație impecabilă, având clienți în 100 de țări și promovând permanent distracția în mod responsabil, la cel mai înalt nivel de calitate, oriunde și oricând. Unibet îmbină tehnologia de ultimă generație cu oferta foarte generoasă și cu o abordare prietenoasă, de la jucători, pentru jucători.

 

Pe unibet.ro există multe alte surprize, inclusiv concursul săptămânal "Provocarea celor mai mari cote", cu premii totale de 10.000 RON. Campania de vară "Câștigă un BMW X4 și alte 2.200 premii extraordinare" este dedicată utilizatorilor noi și existenți cu vârsta de cel puțin 18 ani - vârsta minimă legală pentru a putea constitui un cont pe platforma de joc.