Ceasuri de mână cu discounturi de zeci de procente la PretzMic.ro

BUCURESTI - 11 iunie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Magazinul online PretzMic.ro, care activează de mulți ani pe piața de ceasuri de mână, accesorii și gadgeturi cu preț accesibil, a lansat o nouă campanie de reduceri. De această dată, vara este întâmpinată cu discounturi de zeci de procente la o mulțime de produse, inclusiv cele mai populare ceasuri bărbătești și ceasuri de damă, ce au fost în topurile vânzărilor în ultimele luni.

 

"Am suplimentat stocurile și ne-am pregătit astfel încât să putem livra rapid comenzile, în doar 1-2 zile, oriunde în țară. Le spunem tuturor că nu este nevoie să aștepte săptămâni sau luni pentru a comanda din magazine online din Asia produse de la comercianți ce nu oferă garanții reale. Clienții PretzMic.ro se bucură nu doar de prețuri mici, ci și de livrare super rapidă, de garanție, de produse testate local, de ceasuri de mână selectate cu atenție de la furnizori foarte serioși. În plus, fiind un magazin românesc, www.pretzmic.ro oferă permisiunea de retur a produselor conform legislației locale, în până la 14 zile de la primirea pachetului, fără a fi necesară invocarea unei probleme. Ca și client, nu riști să fii păcălit cu fotografii si descrieri nerealiste, ai toate avantajele de partea ta", promit reprezentanții magazinului online.

 

În e-shop-ul pretzmic.ro există permanent reduceri, căci magazinul activează sub conceptul de discount shop. Astfel, toate produsele au prețuri accesibile, se pot comanda ceasuri bărbătești și ceasuri de damă la doar câteva zeci de lei. Suplimentar, multe produse au prețuri reduse și mai mult decât cele anterioare, totul pentru a putea crește volumele de vânzări și satisfacția clienților.

 

Există în magazin numeroase ceasuri de la branduri devenite deja populare în rândul utilizatorilor români. De fapt, conceptul PretzMic.ro se bazeaza pe ideea ca romanii nu trebuie sa considere ceasul un obiect de lux, ci pot avea chiar mai multe ceasuri pe care să le poarte alternativ, folosite ca accesorii în funcție de stilul vestimentar ales într-o anumită ocazie. Foarte multe modele de ceasuri validează oricum un stil universal, dar există ceasuri sport și business care pot întregi anumite ținute și pot pune în valoare stilul personal al purtătorului. Magazinul online promovează astfel diversitatea: la fel cum nu ne imbrăcăm mereu cu aceleași haine, putem purta ceasuri diferite.

 

Interesant este că cele mai multe ceasuri induc ideea de premium - lux prin aspect și o dovedesc prin funcționalitate, după cum arată cele mai multe recenzii online. Totuși, doar prețul este cel care le situează pe segmentul low - cost / accesibil, cu mare potențial pe piața locală. Românii cumpără tot mai mult ceasuri online, mai ales că offline există puține magazine ce pot să ofere varietate, iar prețurile nici nu se pot compara, fiind categoric mai mari la retailerii clasici. Apetitul pentru cumpărături in magazine online se află într-o creștere accelerată în România, iar trendul se pare că va continua și în anii următori. Specialiștii se așteaptă chiar la un plus de peste 30% general de afacerile de e-commerce în anul 2019 în țara noastră.

 

"Am construit un brand puternic și investim în continuare în PretzMic.ro. Cei mai buni ambasadori ai noștri sunt clienții care ne recomandă în mod natural. Pe pretzmic.ro se gasesc intotdeauna ocazii ce nu trebuie ratate, ceasurile comercializate de noi fiind idei excelente și pentru cadouri pentru prieteni, colegi, familie, șefi sau colaboratori", mai spun cei de la PretzMic.ro.