Crezi că poți indica incorect rezultatul final 1x2 al celor 48 de meciuri din grupele CM Qatar?

BUCURESTI - 3 noiembrie 2022

Comunicat tip General in Sport

Au rămas mai puțin de 3 săptămâni până la startul turneului final al Cupei Mondiale din Qatar, iar agenția de pariuri online Unibet a lansat în acest context o provocare aparte.

Premiul este unul fabulos - 500.000 RON - mai ales că participarea este gratuită în promoția actuală, deschisă atât jucătorilor existenți, cât și celor ce deschid acum un cont pe platforma unibet.ro.

unibet 0 right

unibet 0 right

Greșești toate predicțiile la meciurile din grupele CM 2022 și Unibet te premiază cu până la 500.000 RON - sistemul este simplu și amuzant, căci agenția de pariuri online îi invită de această dată pe jucători să greșească intenționat predicții 1x2 pe meciurile din grupele CM 2022, oferindu-le șansa la un premiu de proporții!

 

Nu există tragere la sorți, ci pur și simplu câștigi în mod garantat dacă ai un cupon cu 48 de predicții indicate eronat. În plus, primești și 22 de lei pentru participare, așa că este clar una din cele mai bune promoții dedicate Mondialului din Qatar.

 

Cum poți câștiga cei 500.000 RON din campania Unibet

 

Lucrurile sunt simple și clare: completezi cuponul din promoție pe unibet.ro, în contul de client Unibet. Dacă reușești să indici 48 de pronosticuri 1x2 greșite, ești desemnat câștigător. În funcție de numărul de jucători care au 0 predicții corecte, premiul poate ajunge la un câștigător sau poate fi împărțit de mai mulți "ghinioniști" care au greșit toate rezultatele. Astfel, este de ajuns să joci și, fără riscuri financiare (participarea este 100% fără costuri percepute de Unibet), poți ajunge la premiul de 500.000 RON.

 

Sistemul propus de Unibet este distractiv, căci pariurile sunt la modul opus față de cel standard, când trebuie să ai predicții corecte. Dacă nu ai cunoștințe despre fotbal, te poți baza doar pe noroc în acest concurs sau poți merge pe intuiție.

 

Dacă, în schimb, consideri că ești expert în domeniu, poți paria contra previziunilor tale, îndeplinind mecanismul promoției. Spre exemplu, dacă ești de părere că Anglia va învinge Iran în meciul direct programat pe data de 21 noiembrie, selectează pe cuponul din promoție fie victorie Iran, fie scor egal. Astfel, pronosticul greșit va fi considerat câștigător în campania Unibet, unde ai nevoie de predicții similare în toate partidele din grupele CM 2022 pentru a câștiga cel puțin o parte din premiul de jumătate de milion de lei!

 

Pariu de 22 RON oferit de Unibet pentru fiecare participant

 

Pe lângă șansele la marele premiu, participarea în campanie prin completarea tuturor predicțiilor de pe cuponul promoțional îți aduce și un premiu garantat. Astfel, ai din partea Unibet un Pariu de 22 RON, pe care îl vei putea utiliza cu funcția Creare Pariu. Pariul fără costuri va fi acordat pe data de 21 noiembrie 2022 și va fi valabil 7 zile de la creditare. Termenul limită pentru a participa la competiție este 20 noiembrie, ora 18.00, ora României. Pe unibet.to pot fi accesate detalii complete și regulamentul campaniei promoționale.

 

Ofertă amplă de pariuri online CM 2022 la Unibet

 

Evenimentul momentului în fotbal, Cupa Mondială 2022, este în prim-plan pe portalul Unibet. Se pot plasa pariuri la cote foarte atractive, existând o mare densitate de variante pentru fiecare meci de la CM 2022. Pentru fanii fotbalului, Unibet propune ca de obicei pariuri online antepost, pre-meci și live.

 

Pentru a crește randamentul, se pot utiliza funcții precum Cash Out sau Combo Booster. Prin funcția Creare Pariu, orice jucător ale flexibilitate maximă, putând realiza un pariu cu cotă foarte avantajoasă, în raport cu evenimentele considerate de acesta probabile pentru un anumit meci.

 

Între 20 noiembrie și 18 decembrie, fanii fotbalului din întreaga lume vor urmări meciurile de la Cupa Mondială din Qatar. Partidele sunt transmise la TV în România de postul public de televiziune.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tipzor-gamming-advertising-srl-d/crezi-ca-poti-indica-incorect-rezultatul-final-1x2-al-celor-48-de-meciuri-din-grupele-cm-qatar