Cum să câștigi cu Vlad Cazino o mulțime de gadgeturi șmecherifice, bani și rotiri la sloturi

BUCURESTI - 22 ianuarie 2021

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Casa ta are nevoie de un upgrade în materie de dotări cu tehnologie de ultimă generație? Este momentul perfect să participi la noua campanie promoțională Vlad Cazino, la început de an 2021! TV-uri Oled 4k gigant, Macbook Air Pro și console de ultima generație, espressoare profi si smartwatch-uri classy sunt doar câteva dintre super premiile pregătite de vampirul Vlad pentru jucătorii care optează pentru includerea în campanie și participă conform mecanismului promoțional.

vlad cazino promotie

vlad cazino promotie

Pe scurt, trebuie doar să te bucuri de jocurile de pe platformă, așa cum faci de obicei, iar pentru fiecare 30 RON rulați la sloturi, la mesele din Live Cazino sau la bingo, primești câte un tichet reprezentând o șansă la extragerea săptămânală.

 

Sunt 6 săptămâni de promoție, 6 etape cu câte 145 de premii. În fiecare săptămână, marile premii (locurile 1 și 2) reprezintă gadgeturi șmecherifice pentru câte o cameră din locuință - mai întâi Holul, apoi Livingul, Bucătăria, Dormitorul, Biroul, Camera de jocuri. Jucătorii norocoși vor împărți săptămânal 5000 RON și 20.000 rotiri la unul dintre sloturile populare din cazinoul online.

 

"Renovează-ți casa cu gadgeturi șmecherifice! 2021 este anul tuturor posibilităților în cazinoul meu, așa că v-am pregătit o promoție fabuloasă în următoarele șase săptămâni! Vrei să-ți upgradezi casa și să arate la fel de blanao ca și castelul meu superbissim? Atunci participă la Extragerile săptămânale cu gadgeturi de top, bani și rotiri", spune micul vampir prietenos Vlad, îndemnând la distracție din plin în această perioadă în care vremea rece și condițiile speciale din țară ne determină pe toți să petrecem mai mult timp acasă.

 

La Vlad Cazino, chiar și în propria locuință, ai acces la o multitudine de remedii împotriva plictiselii: experiențe intense la sloturi, blackjack, ruletă, jackpot poker și bingo, totul cu fel de fel de promoții, așa cum este și actuala campanie care se va derula până la finalul lunii februarie 2021.

 

Grăbește-te să te distrezi pe Vlad Cazino pentru a avea șanse la premiile din săptămâna a doua (25 - 31 ianuarie 2021): locul 1 primește un TV Sony Bravia OLED, 138.8 cm, locul 2 o boxă inteligentă Google Max, locurile 3-5 câte 1.000 RON, locurile 6-10 câte 400 RON, locurile 11-15 câte 1.000 rotiri la 20 Dazzling Hot, locurile 15-25 câte 300 rotiri la 20 Dazzling Hot, locurile 26-145 câte 100 rotiri la 20 Dazzling Hots. În prima săptămână din luna februarie, marile premii sunt reprezentate de două produse pentru bucătorie - Espressor De’Longhi PrimaDonna SOUL, 19 bar (unul pentru locul 1, unul pentru locul 2). Din nou, se vor acorda în plus 143 de premii în bani și rotiri la sloturi.

 

Lansat în urmă cu aproape 3 ani, Vlad Cazino este primul cazino online 100% românesc, cu brand local, dar platformă garantată de unul dintre cei mai mari operatori de jocuri de noroc online din lume. Vlad Cazino continuă să inoveze în fiecare an cu fel de fel de noutăți, chiar premiere pentru sectorul în care activează.