De Halloween, THC sperie prețurile: orice plan de găzduire web, gratuit în prima lună

BUCURESTI - 24 octombrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

Thc.ro, companie 100% romaneasca, anunta super promotii de Halloween!

gazduire web ieftina

gazduire web ieftina

Portalul THC.ro, specialist în soluții de găzduire web deținut de o companie românească ce are mulți ani de experiență internațională de succes, a lansat o campanie promoțională de Halloween: în această perioadă, orice plan de hosting achiziționat costă 0 euro în prima lună. Astfel, clientul începe cu o lună de gratuitate și abia începând cu luna a doua de contract se bucură de prețurile mici la găzduirea web premium - de la doar 0,95 euro lunar.

"Am dorit să facem o surpriză plăcută pieței online chiar înainte de perioada tradițională de reduceri în e-commerce. Impulsionăm astfel pe de o parte deținătorii de proiecte web să facă un pas spre găzduire premium la prețuri economice, iar pe de altă parte viitorii antreprenori să nu mai amâne lansarea proiectelor din online. Acum este momentul!", subliniază reprezentanții THC.ro.

Cel mai ieftin pachet de găzduire din ofertă (care costă sub 1 euro / lună) cuprinde 2GB spațiu SSD, un domeniu găzduit, certificat SSL gratuit, 5 conturi email, eebsite builder gratuit, cPanel cu Softaculous, protectie DDoS, baze de date mySQL nelimitate, phpMyAdmin și multe altele. Chiar și acest plan de găzduire web super economic se bucură de caracteristici premium precum uptime garantat de 99,99%, viteză de încărcare foarte bună și asistență clienți non stop.

Compania românească ce a câștigat în anii precedenți clienți din întreaga lume se dedică acum și pieței românești cu astfel de soluții de înaltă calitate, la prețuri rezonabile. În campania promoțională, prima lună este cu cost zero inclusiv la pachetele cu resurse mai ample, acolo unde prețurile începând cu a doua lună sunt de 3,95 euro, 5,95 euro sau 20,95 euro.

Orice proiect online, oricând de bun ar fi ca și concept și oricând de spectaculos ar fi realizat din punct de vedere al designului web și al programării, are nevoie de servicii de găzduire web la cele mai înalte standarde. Vizitatorii website-ului trebuie să poată accesa paginile oricând, în condiții foarte bune în ceea ce privește viteza de încărcare.

Planurile de hosting contractate pe thc.ro vin cu o mulțime de avantaje, printre care 100% găzduire SSD, website builder ușor de utilizat, template-uri gratuite, sute de scripturi gratuite, transfer gratuit de website-uri fără timp offline, versiune modernă de cPanel și back-up zilnic extern, pentru siguranță maximă. Poți să adaugi oricând extraopțiuni pentru planul tău de hosting, spre exemplu IP dedicat, SSL pozitiv, SSL Wildcard sau protecție Whois (pentru a sta departe de spammeri, hackeri și telemarketeri).

"Gazduire ieftină, servicii premium - da, este posibil, deși poate părea greu de căzut! Avem mobiliate resurse complexe în mod eficient și facem totul posibil pentru clienții noștri, tocmai de aceea avem relații de durată. Am reușit să atragem în portofoliu clienți din aproape 150 de țări, dar ne dorim să sprijinim cât mai mult mediul online din România. Lasă-ne să îți demonstrăm impactul pozitiv al unui hosting bun asupra proiectului tău online", mai spun reprezentanții thc.ro, menționând de asemenea că actuala campanie promoțională este valabilă pe termen limitat.

Vezi, apasand aici, oferta completa de pachete de gazduire web de la thc.ro.