Firma de servicii de curățenie Forbec Services dn Cluj-Napoca are acum management elvețian

Cluj - Napoca - 22 mai 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Forbec Services, companie de servicii de curățenie ce activează pe piața din Cluj-Napoca de peste 10 ani, a intrat sub management elvețian, anunțând o nouă etapă de creștere în istoria firmei. Se promovează astfel standarde calitative de top în întreaga activitate de servicii profesionale de curățenie și întreținere, spălare mochete și curățenie industrială, demne de segmentul premium B2B la nivel european.

servicii de curatenie cluj

servicii de curatenie cluj

Ca particularitate în sectorul de servicii de curățenie din Cluj-Napoca, Forbec Services se dedică exclusiv mediului de business, având în portofoliul său tot mai mulți clienți din diverse domenii de activitate, atât spații de birouri, cât și proprietăți industriale, comerciale și de producție.

 

Pentru fiecare nișă, Forbec Services are o abordare dedicată, răspunzând nevoilor specifice indicate de clienți. De altfel, reprezentanții firmei pun accent pe flexibilitate, element de maximă importanță pentru mediul de afaceri. Pentru că timpul este prețios în zona de business, cei de la Forbec Services răspund aproape instant la orice solicitare de ofertă - în doar 60 de secunde! Reprezentanții firmelor pot solicita o astfel de ofertă de servicii de curățenie completând un formular pe website-ul forbec.ro.

 

"Dorim să satisfacem toate exigențele firmelor, oferind exclusiv servicii de curățenie pentru companii și doar la nivel premium de calitate. Ne bazăm pe know-how grație partenerului nostru din Elveția, dar și pe experiența unei echipe de profesioniști cu experiență îndelungată în domeniu. Știm că servicii de cea mai bună calitate pot fi posibile doar prin prisma unor investiții în echipamente profesionale de înaltă calitate, alături de oameni bine pregătiți, care acționează profesional pentru ca totul să fie perfect. Personalul nostru este calificat, instruit profesional în customer sevice și foarte experimentat - adică exact ceea ce este necesar pentru servicii de excelență", explică reprezentanții Forbec Services.

 

Calitatea ridicată a tuturor serviciilor prestate este posibilă grație investițiilor logistice - echipamente profesionale și soluții certificate ECO, ce respectă mediul înconjurător. Spre exemplu, pentru splălare mochete, se utilizează aspiratoare și aparate de injecție – extracție profesionale pentru rezultate conform celor mai exigente așteptări.

 

De asemenea, Forbec Services se bazează pe o echipă solidă, cu experiență, gata să acționeze conform cerințelor clienților. Se asigură atât curățenie de întreținere, cât și curățenie ocazională, de sezon sau după constructor. Un element important pentru mediul de business este faptul că Forbec Services include pentru fiecare client ce apelează la serviciile companiei de curățenie o poliță de asigurare a bunurilor. De la spații de birouri la hale de depozitare, de la fabrici la spații comerciale, orice mediu poate fi curățat cu succes, în cel mai scurt timp și prin metode cât mai discrete care permit buna funcționare a activității businessului respectiv pe perioada intervenției.