Luptă în replici de stand-up comedy: Cătălin Bordea vs. vampirul Vlad

BUCURESTI - 10 august 2020

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Comedie online inedită, un show de zile mari se anunță în urma primului pas făcut de vampirul prietenos Vlad pe scena de stand-up comedy! Este vorba despre personajul creat de cazinoul online Vlad Cazino, cel mai carismatic vampir pus mereu pe distracție, care se va confrunta într-un show de stand-up comedy cu actorul Cătălin Bordea, un nume cu reputație în acest domeniu.

vlad cazino vs bordea

vlad cazino vs bordea

Cum se va descurca Vlad în fața unui dintre "greii" din stand-up comedy? Confruntarea poate fi urmărită online (click aici pentru video), deja existând mici pasaje prezentate cei de la Vlad Cazino.

 

Acest tip de Roast Battle este tot mai popular la nivel internațional, un trend al momentului care cucerește și publicul din România. Cei de la Vlad Cazino au implementat acest proiect curajos ca parte a campaniilor inedite cu care cazinoul online și-a obișnuit deja publicul. Elementul surpriză și originalitatea fac parte din ADN-ul Vlad Cazino, căci acesta este un proiect unic încă de la lansarea din urmă cu doi ani. Vlad Cazino este primul cazino online românesc, cu elemente de brand dedicate pieței locale, o platformă 100% de cazino și bingo bazată pe expertiza unui reputat grup internațional din domeniul jocurilor de noroc la distanță - Kindred Group.

 

Roast Battle înseamnă schimb de replici cu haz și ironie, destul de acide, între comedianți, aceștia atacându-se în "lupte fripte", așa cum ar fi traducerea termenului în limba română. Colaborarea dintre Cătălin Bordea și vampirul Vlad atinge așadar un nou nivel. Inițial, chiar în această vară, cei doi au început să fie prezenți împreună în vizualurile de pe website-ul vladcazino.ro, dar și în campanii de comunicare pe rețelele sociale.

 

Bordea este de obicei integrat ca desen alături de personajul Vlad, prezentând promoții, campanii speciale, secțiuni de joc etc. De această dată, Bordea nu mai intră în lumea ilustrată a lui Vlad, ci îl invită pe acesta din urmă pe scena de stand-up comedy, în lumea reală, o experieță cu totul specială. Vlad prinde viață, animat în video-uri amuzante, într-un show real unde se confruntă în glume cu celebrul comediant cunoscut publicului inclusiv din seriale și emisiuni de televiziune foarte populare.

 

"Bordea și Vlad se atacă în scene de ironie fină, fac haz unul de altul, fără menajamente, exact așa cum se întâmplă în popularele Roast Battle cu care publicul din România este tot mai obișnuit pe internet. Dacă mai întâi fanii divertismentului au fost surpinși să îl vadă pe Cătălin Bordea pășind în categoria ilustrațiilor amuzante, acum este rândul vampirului Vlad să provoace surpriza și să facă un pas în stand-up comedy la cel mai înalt nivel. Un pas mic pentru un vampir, un pas imens pentru comedia românească, ce experimentează un nou tip de show, cu real versus animat, dar cu umor 100% pe bune", spun cei ce au conceput ineditul proiect special pentru canalul de YouTube.

 

Perfect compatibil cu Vlad, Cătălin Bordea este un lider în domeniul divertismentului, cu o carieră foarte densă, în ciuda tinereții sale. Vlad Cazino acționează astfel din nou pentru a aduce publicului său divertisment de calitate pe toate planurile, surprize cu totul neașteptate, foarte plăcute desigur. Vlad Cazino și-a asociat imaginea inclusiv cu evenimente majore din lumea entertainment, facilitând atmosfera de festival ca sponsor la UNTOLD 2019 și Overnight 2020. Acum, Cătălin Bordea și Vlad invită publicul în campanii precum promoția verii - O vară Vladtastică de 1.500.000 rotiri.

 

Iată doar două exemple de replici din acest Roast Battle pus la cate de Vlad Cazino: "Măi Bordea, numerele mele la ruletă sunt mai bune decât numerele tale de stand-up", îi spune Vlad partenerului său de scenă. Roastul anului vine și cu replica lui Cătălin Bordea, ce face referire la personalitatea vampirului pasionat de jocuri de noroc: "Vezi că îți expiră certificatul de naștere. Este vechi, ești atât de vechi încât ai Book of Ra cu autograful autorului".