ReviewHosting.ro - comparare online corectă a serviciilor de web hosting

BUCURESTI - 23 iulie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

S-a lansat website-ul care poate oferi un ajutor de încredere pentru alegerea celui mai bun serviciu de web hosting, potrivit pentru proiectele online de orice fel. Este vorba despre proiectul ReviewHosting.ro, un comparator al providerilor de găzduire web disponibili pe piața românească. Foarte util este faptul că serviciul este unul gratuit, disponibil oricărei persoane interesate de acest subiect - de la antreprenori cu experiență în business, la administratori de companii de orice fel (IMM, corporate), dezvoltatori de start-up-uri, bloggeri, freelanceri etc.

cel mai bun hosting

cel mai bun hosting

Dezvoltatorii website-ului ReviewHosting.ro promit că analizează totul echidistant, fără a ține partea anumitor provideri. Recomandările sunt făcute în mod onest, în funcție de avantajele reale pe care le oferă anumite servicii de web hosting. Sunt punctate cele mai importante capitole în orice analiză a serviciilor de găzduire web: fiabilitate, prețuri, suport tehnic, uptime, facilități ale planului de web hosting. Toate acestea sunt extrem de relevante în orice alegere. Spre exemplu, uptime garantat de cel puțin 99,9% este o variantă ideală, un serviciu accesibil pe piață, care trebuie considerat un must-have pentru orice administrator de pagină web. De asemenea, consultanța tehnică este foarte utilă dacă este disponibilă absolut oricând, ușor de accesat, oferită de personal specializat, bine pregătit și cu experiență consistentă.

 

 

 

Scopul ReviewHosting.ro este acela de a deveni principala sursă de încredere în materie de sfaturi, recomandări, analize cu privire la alegerea serviciilor de găzduire web. Toate instrumentele sunt foarte simplu de folosit, iar datele sunt utile atât pentru cunoscători, cât și pentru cei aflați la început de drum în domeniul online, care abia acum se familiarizează cu necesitățile serviciilor de web hosting pentru proiectele lor. Analizele sunt realizate pe de o parte de către experți, pe baza unor date publice pertinente, iar pe de altă parte notele sunt centralizate separat și în funcție de recenziile postate de utilizatori. Sunt prezentate toate aspectele, atât pozitive, cât și negative.

 

"Mediul online este tot mai efervescent, iar antreprenorii români înțeleg tot mai mult importanța unor servicii de găzduire web de calitate superioară. Prețul este desigur un factor important în alegerea unui plan de web hosting de la un anumit furnizor, însă există și alte criterii extrem de relevante, de care poate depinde succesul unui business online, mai ales dacă ne referim la comerț electronic. În prezent, realitatea este că, evident, toți providerii de web hosting promit cele mai bune servicii la cele mai bune prețuri. Adevărul acestor afirmații este analizat de noi și, în plus, permitem și chiar încurajăm postarea de recenzii oneste ale utilizatorior reali. Drept rezultat, ne propunem să oferim cel mai amplu comparator de servicii de găzduire web din România, pentru alegeri inspirate în acest domeniu", explică reprezentanții ReviewHosting.ro.

 

Review Hosting Romania este un portal web în plină dezvoltare, care va găzdui tot mai mult conținut specializat, articole utile și date relevante în domeniul găzduirii web. Informațiile abordează toate tipurile de servicii web, de la planurile clasice, de tip shared hosting, la găzduire specializată - hosting Wordpress, planuri adaptate la programe e-commerce, servere VPS și servere dedicate. De la entry level la premium, toate categoriile de hosting sunt luate în calcul pentru analize pertinente, adresate oricăror cerințe din partea utilizatorilor. Recenziile postate online sunt verificate, nu sunt falsificate, nu există lucruri ascunse, iar părerile expuse sunt echilibrate, în conformitate cu realitatea. ReviewHosting.ro își propune să fie de real folos mediului online într-o perioadă în care tot mai multe persoane se orientează spre investiții pe internet.