Românii se pot înscrie în 6 noi etape Road to Vegas

BUCURESTI - 27 ianuarie 2020

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Campania Road to Vegas și-a consumat deja cele 6 etape anunțate inițial, dar iubitorii de poker primesc o super veste: impresionați de rezultatele de până acum, organizatorii au decis să dubleze campania și să lanseze astfel încă 6 etape.

Road to Vegas

Road to Vegas

 

Mai exact, pe lângă cei șase români care deja au câștigat pachetul special pentru Las Vegas, alți 6 români vor câștiga transport și cazare în Orașul Luminilor, precum și tichet pentru $888 Crazy Eights No-Limit Hold`em la WSOP 2020, unde premiul garantat este de 888.888 de dolari!

Mai mult decât atât, prelungirea campaniei înseamnă că încă 36 de români vor câștiga banii garantați în etapele de turneu online (câte 5000 USD pentru primii 6 clasați, în fiecare din cele 6 săptămâni) și vor ajunge să joace poker într-un show TV alături de persoane din lumea mondenă. Cei de la 888poker și PokerFest România, organizatorii campaniei Road to Vegas, au conceput întregul mecanism astfel încât să fie un traseu senzațional cu poker online, poker la TV și chiar poker în Las Vegas. Și nu oriunde, ci la WSOP 2020, eveniment de prim rang în domeniu.

 

"Experiența de vis de a juca poker în Las Vegas este mai accesibilă decât oricând, îi invităm pe toți pasionații de poker să se înscrie la turneele online. Vor avea parte de adrenalină și premii consistente, poate chiar șansa de a juca poker la TV alături de o persoană publică. Fiecare moment din campania noastră este o experiență intensă în sine. Pentru public, oferim de asemenea un show aparte la B1 TV. În noile ediții, am invitat vedete foarte apreciate online și offline - Mihai Morar, Silvia Popescu, Otniela, Oana Radu, Anda Adam, Amma și Roxana Nemeș. Suntem siguri că spectacolul va fi incendiar, cu o asemenea miză - Las Vegas și cei 888.888 de dolari", subliniază organizatorii.

 

Acum, 12 mari câștigători va avea campania Road to Vegas, în loc de șase, cum se anunțase la început. Se poate juca în aceste momente în turnee online, unde înscrierea se face cu tichet de 10 USD, extrem de accesibil. Din turneele online se ajunge în finala de la TV, iar apoi premiul de 888.888 de dolari pare și mai aproape! Ceea ce contează cel mai mult: distracția din plin, experiența inedită cu farmecul total al pokerului. Mai trebuie să menționăm că pe lângă cei 12 mari câștigători, un alt român va face deplasarea în Orașul Luminilor: campionul ediției 888LIVE Bucharest din martie, de la Intercontinental.

 

Cele mai noi turnee online Road to Vegas se desfășoară în a doua parte a lunii ianuarie și în luna februarie 2020, finalele fiind deja programate în zile de joi la B1 TV, astfel: 23 și 30 ianuarie, 6, 13, 20 și 27 februarie. Spectacolul este din ce în ce mai palpitant, jucătorii se obișnuiesc cu acest format și se bucură de fiecare moment petrecut la masa de poker. Traseul rapid spre glorie este posibil pentru orice român care are cel puțin 21 de ani la data începerii WSOP 2020.