zumbathon    

Comunicate de presa si evenimente pe tema zumbathon

 • zumbathon. afis Zumbathon

  zumbathon

  Bucuresti - 10 October 2012

  Comunicat de Hirtan Elena PFA

  Pedro Camacho si echipa sa de instructori din Republica Dominicana vin la Bucuresti pentru Zumba Masterclass, cel mai cool eveniment sportiv al toamnei. Miscare, voie buna, afterparty si un mic ajutor pentru un copil care sufera de o boala a sangel ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: zumba , zumbathon , maxx

 • Vezi toate evenimentele despre zumbathon

  Vezi toate comunicatele de presa despre zumbathon

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul zumbathon.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la zumbathon. Informatiile despre zumbathon cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul zumbathon, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la zumbathon, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.