Rata rentabilitatii economice

Definitie Rata rentabilitatii economice

Rata rentabilitatii economice = (Beneficiu net / Capitaluri permanente) X 100.Indicator care serveste comparatiilor dintre intreprinderi.Ca si rata rentabilitatii financiare, poate sa fie in mod util comparata cu rata dobanzii pentru imprumuturile pe termen lung contractabile pe piata financiara. Daca rata rentabilitatii este mai mare, intreprinderea va fi interesata sa se imprumute pentru a se dezvolta, deoarece remuneratia capitalurilor imprumutate va fi acoperita de rentabilitatea ridicata.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Rata rentabilitatii economice? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Rata rentabilitatii economice.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Rata rentabilitatii economice. Definitiile termenilor despre Rata rentabilitatii economice cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Rata rentabilitatii economice, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Rata rentabilitatii economice.