accendo

Comunicate de presa si evenimente pe tema accendo

 • accendo

  Bucuresti - 14 aprilie 2011

  Comunicat de TTINI SMART IDEAS SRL

  În jurul unei cafele bune se nasc cele mai bune strategii, ideile prind contur iar discuţiile, învăluite în aroma catalizatoare, sunt iniţiate facil. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: training , cursuri , educatie , consultanta , accendo training

 • Vezi toate evenimentele despre accendo

  Vezi toate comunicatele de presa despre accendo

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul accendo.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la accendo. Informatiile despre accendo cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul accendo, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la accendo, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.