Poze ADHD

  • Salvati Copiii atrage atentia: Copiii diagnosticati cu ADHD sunt in risc major de a fi exclusi din gradinita sau scoala

    Poza: Salvati Copiii atrage atentia: Copiii diagnosticati cu ADHD sunt in risc major de a fi exclusi din gradinita sau scoala

  • LYSI Ulei din ficat de cod cu aroma de lamaie si menta

    Poza: LYSI Islanda, cel mai mare producator de Ulei din Ficat de Cod la nivel mondial, lanseaza 2 noi produse, pentru sanatate si vitalitate deplina!

  • Conferinta: Fiecare copil conteaza. Invata sa traiesti cu ADHD! -  Dr. Russel Barkley Ph.D

    Poza: Conferinta: Fiecare copil conteaza. Invata sa traiesti cu ADHD! - Dr. Russel Barkley Ph.D

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul adhd.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la adhd. Pozele pe tema adhd cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul adhd, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la adhd, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la adhd.