10 ani de excelenta in medicina dentara pentru DENT ESTET

BUCURESTI - 2 aprilie 2009

Comunicat tip General in Sanatate

2009 marcheaza aniversarea a 10 ani de existenta pentru Grupul de clinici DENT ESTET.

La aniversare, Grupul de clinici DENT ESTET este lider de piata in domeniul serviciilor stomatologice premium, ajungand, la momentul actual, sa raporteze detinerea a 4 clinici in Bucuresti, o baza de date de 5000 de pacienti si o cifra de afaceri de 1.3 milioane Euro pentru anul 2008.

10 ani de excelenta in medicina dentara pentru DENT ESTET

Aceasta pozitie a fost atinsa prin implementarea unui model de business occidental si totodata avand mereu in centrul atentiei Clientul. Spre deosebire, insa, de alti furnizori de servicii care declara acelasi lucru, avantajele competitionale DENT ESTET pe piata au venit din respectarea cu sfintenie a devizei de mai sus.

Orientarea catre client, mai ales in domeniul serviciilor, presupune eforturi consistente si o continua personalizare a relatiei cu fiecare pacient in parte. Aceste aspecte au fost mere avute in vedere cu fiecare actiune de afaceri: dezvoltarea portofoliului de servicii, dezvoltarea de expertiza in estetica dentara – solutii multiple de imbunatatire a aspectului danturii; dezvoltarea de expertiza in tratamentele dentare – in acest sens medicii se specializeaza permanent, in tara si in strainatate. Garantia calitatii lucrarilor realizate se bazeaza, de altfel, in mare parte pe experienta si profesionismul medicilor, dar si pe echipamentele utilizate – continuu upgradate, imbunatatite, inlocuite – in functie de tendintele si descoperirile noi din domeniu.

Atentia acordata nevoilor si asteptarilor clientului a imprimat fiecarui detaliu din activitatea grupului de clinici o grija deosebita catre calitate, drept pentru care eforturile sale au fost recunoscute international prin obtinerea certificatului ISO 9001:2000 acordat de catre firma germana The Germanischer Lloyd Certification GmbH, Hamburg.

De asemenea, facilitatile suplimentare – abonamente, reduceri si promotii periodice, acces online la informatii pe www.dentestet.com si modalitatile de plata flexibile – au cantarit consistent in optiunile celor peste 5000 de pacienti inregistrati in evidentele grupului.

La 10 ani de aniversare, DENT ESTET anunta ca detine singura clinica din Romania si Europa de Est dedicata in exclusivitate micilor pacienti – copiii si adolescentii; s-au investit anul trecut peste 170 000 de euro pentru ca cele mai importante persoane din viata clientilor– copiii- sa beneficieze de un spatiu adecvat in care sa isi formeze un stil de viata si alimentar echilibrat si, cel mai important, o relatie prietenoasa cu medicul stomatolog, fara teama, fara durere, fara atacuri de panica.

La 10 ani de aniversare, din luna aprilie a acestui an, portofoliul de servicii este completat cu un nou produs: dermatologie estetica, in cadrul unui cabinet special cu servicii de cosmetica estetica, tratamente cu laser si tratamente dermatoestetice.

“Pentru viitor, obiectivele de afaceri privesc progresul in acelasi ritm alert, mentinandu-se totodata deviza de baza a clinicii: serviciile la superlativ si dedicatie pentru pacienti. De asemenea, Grupul de clinici isi propune extinderea retelei, cu noi locatii in tara, atat pentru adulti, cat si pentru copii”, declara dr. Oana TABAN, CEO al Grupului de clinici DENT ESTET.

Despre Agentia OSC

Grupul de clinici DENT ESTET este lider de piata in domeniul serviciilor stomatologice premium. DENT ESTET detine 4 clinici in Bucuresti si o baza de date de 5000 de pacienti.


www.dentestet.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/agentia-osc1/10-ani-de-excelenta-in-medicina-dentara-pentru-dent-estet