Conferinţa Naţională de Management Modern în Administraţie

BUCURESTI - 3 iunie 2009

Comunicat tip General in Administratie Publica

„Master Planul şi Serviciile de Utilităţi Publice”
Ediţia a II-a, 12-14 Iunie 2009, Cocor Spa Hotel, Neptun-Olimp

Agenţia OSC/Oameni şi Companii/ - Liderul comunicării directe, este o agenţie de consultanţă specializată în comunicare şi management relaţional cu grupuri de audienţă premium. Agenţia OSC facilitează accesul la informaţie şi resurse în domeniul administraţiei publice prin organizarea unui program naţional de comunicare şi informare în acest domeniu.
Portalul Naţional de Administraţie Publică – www.administratie.ro – produs al Agenţiei OSC, colectează şi publică informaţii despre cele mai importante instituţii şi persoane din administraţia publică românească:preşedinţie,parlament,guvern, primării, consilii judeţene şi locale, prefecturi, alte organizaţii ale administraţiei publice centrale şi locale.
Portalul Naţional Sector Public- www.sectorpublic.ro- produs al Agentiei OSC,colectează şi publică informaţii despre cele mai importante companii, instituţii şi persoane din domeniul serviciilor de utilităţi publice din România: companii şi regii de apă şi canalizare, energie electrică, energie termică, iluminat public, salubritate, transport şi lucrări edilitare, companii ce oferă servicii şi produse auxiliare, instituţii publice din acest domeniu, organizaţii profesionale.
Scopul acestei conferinţe este acela de a constitui o platformă de comunicare pentru toate instituţiile şi companiile care işi desfaşoară activitatea în vederea dezvoltării infrastructurii comunităţilor locale în acord cu normele şi reglementările Uniunii Europene. Contextul va fi unul dinamic, interactiv si are menirea ca printr-un efort comun să reunim exemplele de bune practici în aceste domenii. Vor fi prezentate atât proiectele efectuate deja cat şi cele în curs de derulare sau aflate doar în stadiul de intenţie. Sunt invitate să participe companiile şi instituţiile care au implementat proiecte sau au dezvoltat soluţii în acest sens, precum şi cele care doresc să se implice în viitor în dezvoltarea comunităţilor locale.
Participare: primari de municipii şi oraşe, directori de primării, arhitecţi şefi din primării şi consilii judeţene, directori ai regiilor de apă şi canal, directori ai regiilor de transport, directori ai firmelor de iluminat public, directori ai firmelor de energie electrică şi gaz, directori ai firmelor de salubrizare, reprezentanţi ai Ministerului Finanţelor Publice, reprezentanţi ai Ministerului Dezvoltării Regionale si Locuinţei, reprezentanţi ai Parlamentului, companii care au dezvoltat soluţii pentru mai buna gestionare a activităţii administraţiei publice în general şi pentru dezvoltarea comunităţilor locale în particular.

„Administraţia Publică românească avea nevoie de un spaţiu virtual într-o epocă în care internetul a captat şi la noi tot mai mult teren. Este pentru noi, reprezentanţii instituţiilor publice, nu numai un mod de a ne promova activitatea ci mai ales schimb bun de informaţii cu celelalte primării, consilii judeţene şi prefecturi din ţară. Trăim o lume într-o continuă schimbare iar informaţia are un rol din ce în ce mai important.
Ceea ce oferă Portalul Naţional de Administraţie Publică este o sinteză foarte bună a principalelor ştiri din zi care nu poate decât să ne ajute în dorinţa noastră de a fi cât mai bine informaţi cu privire la noutăţile care apar în domeniu dar şi la proiectele colegilor noştri de la celelalte primării din ţară.” (Cătălin Mugurel FLUTUR, Primar al Municipiului Botoşani)

„Agenţia OSC a avut şi are toate instrumentele necesare pentru promovarea instituţiilor publice, dar şi a managerilor acestora, iar noi reprezentanţii administraţiei publice locale am avut nevoie de aceste instrumente şi oportunităţi pentru a avea o comunicare directă cu ceilalţi reprezentanţi ai administraţiei, cu funcţionarii publici, cu oganizaţiile care funcţionează în domeniul administraţiei publice şi nu în ultimul rând cu reprezentanţii presei.”
(Constantin Nicolescu, Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş)
Dintre instituţiile care şi-au anuntat prezenţa menţionăm:

Presedintele Comisiei pentru Adminiatratie publica,
amenajarea teritoriului si echilibru ecologic-
Camera Deputatilor-Parlamentul Romaniei
Consilier principal, Consiliul Judetean Dolj
Sef - Compartimentul Managementul Judetean al
Deseurilor,Consiliul Judetean Sibiu
Arhitect Sef, Primaria sector 2
Director, Primaria sector 2
Primar, Primaria Municipiului Braila
Primar, Primaria Municipiului Giurgiu
Consilier Local, Consiliul Local Timisoara
Comunication Manager, Compania de Apa
Somes

Director General ,RAGCL Pascani
Director Economic, RAGCL Pascani
Manager Proiect Regionalizare,
Primaria Comunei Sacalaz
Sef Serviciu Dezvoltare, SC CET Govora
Primaria Tulcea
Primar, Primaria Mangalia
Primar, Primaria Moinesti
Director General, Servicii Publice SA Tulcea
Consilier Juridic, SC SLCIAS SA Campia Turzii
Administrator, Decis LVK SRL


Agenda Conferinţei - Tematică provizorie
“Descentralizarea şi rolul comunicării in relaţia cu cetăţeanul”- Sulfina BARBU-Deputat, Preşedinte al Comisiei de administraţie publică, amenajarea teritoriului şi echilibru ecologic din Camera Deputaţilor
“Master Planul pentru dezvoltarea orasului Timişoara”- Ciprian JICHICI, Consilier Local, Consiliul Local Timişoara
“Master Plan cu finanţare europeană derulat de Compania de Apă Someş”- Victor Lucian CROITORU, Communication Manager, Compania de Apă Someş
'Eficienţa energetică în România' - Tiberiu ANDRIOAIEI, Director General, DEKO Professional Services
'Bosch: aplicaţie cu panouri solare pentru Regia de Termoficare Olteniţa” – Alexandru EFTIMIU – Director Departament Termotehnica - Grupul Bosch
“Master Planul pentru Sistemul de management integrat al deşeurilor din Judeţul Sibiu”- Cosmin CORMAN, Şef Compartimentul Managementul Judeţean al Deşeurilor
“Productivitate în Administraţie”- Dr. Alin POSTEUCĂ, Managing Partner Exegens Management Consultants
“Master Planul de apă în judeţul Dolj”- George BUICĂ, Consilier principal, Consiliul Judeţean Dolj
„Parteneriatul Public Privat –alternativă de dezvoltare pe termen lung pentru obiective de
infrastructură publică”- prezentare Deloitte România


Programul Conferinţei
Vineri, 12 iunie 2009 Sâmbătă,13 iunie 2009

14:00 – 15:30 Cazarea şi înregistrarea participanţilor
15:30 – 16:00 Welcome coffee
16:00 – 16:20 Deschiderea lucrărilor.
Cuvânt de deschidere
16:20 – 19:00 Sesiuni de lucru
19:00 – 19:30 Program liber
19:00 Cină bufet

08:00 – 09:30 Mic dejun
09:30 – 11:30 Sesiuni de lucru
11:30- 11:45 Pauză cafea
11:45 – 14:00 Sesiuni de lucru
14:00 – 15:00 Dejun bufet
15:00- 19:30 Program liber
19:30 Cină bufet

Duminică,14 iunie 2009
08:00 – 09:30 Mic dejun
09:30 – 12:00 Plecarea participanţilor

Despre Agentia OSC

Agenţia OSC/Oameni şi Companii/ - Liderul comunicării directe, este o agenţie de consultanţă specializată în comunicare şi management relaţional cu grupuri de audienţă premium. Agenţia OSC facilitează accesul la informaţie şi resurse în domeniul administraţiei publice prin organizarea unui program naţional de comunicare şi informare în acest domeniu.
Claudia Atanasoae, Senior Consultant, Agentia OSC
mobil: 0729 155 563
e-mail: officebucuresti@osc.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/agentia-osc1/conferinta-nationala-de-management-modern-in-administratie