Aline Distribution Grup anunta incheierea unui parteneriat strategic cu AEG Power Supply Systems GmbH

BUCURESTI - 28 iulie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Bucuresti, iulie 2008 - Aline Distribution Group a devenit unic importator si distribuitor AEG Power Supply Systems GmbH in Romania si Moldova. AEG a ales Aline Distribution Grup pentru a comercializa gama de UPS- uri Protect A, Protect B si Protect C, cu scopul de a deservi cat mai bine piata IT pe acest sector de produse.

Aline Distribution Grup a adaugat astfel un nou brand puternic pe lista partenerilor sai, AEG Power Supply Systems GmbH fiind un renumit producator de sisteme alternative de alimentare cu energie electrica. Utilizand aceste surse neintreruptibile, evenimentele neplacute precum pierderile neasteptate de date sau defectarile echipamentelor pot fi evitate.
Activitatea companiei este concentrata catre proiectarea si producerea unor sisteme de alimentare cat mai fiabile. AEG Power Supply Systems GmbH furnizeaza solutii orientate catre client pentru protectia impotriva fluctuatiilor si caderilor de tensiune.

Prin prezenta constanta pe piata cu produse inovative, compania tinde sa devina unul din producatorii de top de sisteme UPS. AEG Power Supply Systems GmbH ofera o gama completa a sistemelor de alimentare cu energie electrica pe plan mondial.

“Ne face placere sa ne anuntam colaboratorii ca incepand cu luna mai a anului 2008 am incheiat un nou parteneriat, cu AEG Power Supply Systems GmbH. Avem in portofoliu brand-uri renumite si am considerat ca un parteneriat cu AEG va fi de natura sa completeze gama de produse pe care le oferim, cu echipamente destinate securitatii electrice a echipamentelor ” declara Ana-Maria Igna, National Sales Manager - Aline Distribution.

Despre Aline Distribution

Aline Distribution Grup s-a dovedit a fi unul dintre cei mai puternici importatori si distribuitori pe piata IT din Romania, incheind parteneriate strategice cu importanti producatori. Fiind o companie de success, raspunde rapid la fluctuatiile pietei, schimbarilor in preferintele clientilor, noilor tehnologii. Scopul Aline Distribution Grup este acela de a creste avantajele colaboratorilor sai, printr-o oferta vasta de produse de inalta calitate, la preturi competitive.
Departament Marketing

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/aline-distribution/aline-distribution-grup-anunta-incheierea-unui-parteneriat-strategic-cu-aeg-power-supply-systems-gmbh