Aline Distribution Grup si Panasonic Batteries

BUCURESTI - 10 septembrie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Bucuresti, 10 septembrie 2008– Aline Distribution Grup a devenit distribuitor oficial al Panasonic Batteries Sales Europe, in Romania. Panasonic, producator de baterii de peste 75 de ani, a ales Aline Distribution Grup pentru a comercializa gama completa de baterii, cu scopul de a deservi cat mai bine piata IT.

Aline Distribution, unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata de distributie IT, isi extinde astfel portofoliul de produse prin introducerea gamei complete de baterii Panasonic – baterii de uz general - Oxyride Digital Xtreme Power, Alkaline Xtreme Power, Zinc Carbon Special Power, baterii reincarcabile, incarcatoare si lanternele. Panasonic produce aproximativ 97% din turnover in Europa, produsele fiind aliniate la standardele europene.


Panasonic este cel mai mare producator de baterii, companie de top ce ocupa locul 47 in Top Fortune 500 si locul 4 in industria de Echipamente Electronice si Electrice. A demonstrat creativitate si inovatie in domeniu, producand bateria Oxiride si acumulatorul Infinuim. De asemenea, pune accent pe adaptarea produselor sale la trendul pietei in ceea ce priveste consumul de baterii, avand o orientare indreptata spre baterii alcaline si seturi de incarcatoare cu acumulatori.


In acelasi timp, Panasonic acorda o atentie deosebita protectiei mediului , programelor de responsabilitate sociala , fiind implicat si in sponsorizari ale activitatilor sportive .


Aline Distribution Grup s-a dovedit a fi un puternic distribuitor, fiind prezent de 13 ani pe piata IT din Romania. In toata aceasta perioada a incheiat parteneriate strategice cu producatori de top ai lumii, devenind astfel receptiv la fluctuatiile pietei, schimbarilor in preferintele clientilor, noilor tehnologii.


“Incepand cu luna iulie, ne-am unit fortele pentru ca impreuna sa venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri cu produse variate, de o inalata performanta. Alaturi de branduri renumite cu care am stabilit deja parteneriate fructuoase, s-a alaturat acum si Panasonic Batteries Sales Europe. Am convingerea ca acest parteneriat va fi unul de succes, din care colaboratorii nostri vor avea mult de castigat, avand la dispozitie produse de calitate superioara, la preturi competitive.” a declarat Anamaria Igna, National Sales Manager - Aline Distribution Grup.Despre Aline Distribution

Aline Distribution Grup s-a dovedit a fi unul dintre cei mai puternici importatori si distribuitori pe piata IT din Romania, incheind parteneriate strategice cu importanti producatori. Fiind o companie de success, raspunde rapid la fluctuatiile pietei, schimbarilor in preferintele clientilor, noilor tehnologii. Scopul Aline Distribution Grup este acela de a creste avantajele colaboratorilor sai, printr-o oferta vasta de produse de inalta calitate, la preturi competitive.
raluca.tincu@aline.ro
pr@interactiveworld.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/aline-distribution/aline-distribution-grup-si-panasonic-batteries