Altex Romania a investit 500.000 de euro in deschiderea unui nou magazin din reteaua Media Galaxy

BUCURESTI - 14 decembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Tehnologie, Retail

Magazinul, situate in fosta locatie Kiabi, din centrul comercial Iris din Bucuresti, este dispus pe o suprafata de 2.000 de metri, si este al 14-lea magazin de mare suprafata din reteaua Media Galaxy. Prin adaugarea acestei noi locatii, Altex Romania a ajuns la exploatarea unui spatiu comercial de 110.000 mp (magazinele Altex si Media Galaxy).

Conceptul de design, amenajare, si semnalizare a produselor din noul magazin este unul modern, care raspunde nevoilor consumatorilor de a interactiona cu tehnologia si de a experimenta cele mai inovatoare aparate electronice si IT. Noul spatiu comercial este dotat cu insule dedicate brandurilor, displayuri cu design contemporan, si ofera consumatorilor puncte speciale de informare si comparare a preturilor produselor aflate la raft.

 

“Magazinul Media Galaxy Titan este conceput sa devina o locatie de referinta pentru cumparaturi de electro-IT si este rezultatul unei investitii solide atat in amenajare , cat si in stocul si oferta de marfa expusa la raft. Ne asteptam la vanzari de 300.000 de euro in prima zi de deschidere si de 1.200.000 de euro pana la finalul anului”, a declarat Razvan Popescu, director de vanzari Altex Romania.

 

Magazinul Media Galaxy Titan este ultimul magazin deschis in 2012 dintr-o serie de 7 noi magazine deschise anul acesta. Valoarea stocului de marfa pentru acest magazin este de 2.800.000 de euro, valoarea produselor aflate in promotii la deschidere fiind de 200.000 de euro.

 

Printre cele mai atractive oferte de deschidere se numara cea pentru LED 3D Smart Philips, cu reducere de 1000 lei, LED 3D Smart Samsung, cu reducere de 2000 lei, frigider side-by-side Samsung cu reducere de 700 lei, tablet Samsung la 10 inch la 999 lei, sau laptop Lenovo la 1499 lei.

 

 

 

Despre ALTEX Romania SRL

ALTEX Romania este liderul pietei romanesti de retail cu produse electrocasnice, electronice, IT, comunicatii si multimedia. Prin reteaua nationala de magazine, Altex ofera clientilor o gama variata de produse inovatoare, la cele mai avantajoase preturi, sustinute de solutii optime de finantare. In fiecare zi cei aproximativ 1500 de angajati ai companiei sunt dedicati livrarii de solutii tehnologice de ultima generatie, care faciliteaza accesul consumatorilor la informatie, divertisment si comunicare.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/altex-romania-srl/altex-romania-a-investit-500-000-de-euro-in-deschiderea-unui-nou-magazin-din-reteaua-media-galaxy