ALTEX ROMANIA SE ASTEAPTA LA VANZARI DE APROXIMATIV 5 MILIOANE EURO IN ZIUA DE 23 NOIEMBRIE 2012, DE BLACK FRIDAY

BUCURESTI - 19 noiembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Tehnologie, Retail, Internet

ALTEX ROMANIA, liderul pietei electro-IT din Romania se asteapta la o crestere a vanzarilor cu peste 10% comparativ cu anul trecut, datorita ofertelor atractive pregatite pentru consumatori, cat si disponibilitatii stocurilor.

“Ne asteptam la vanzari care sa depaseasca 5 milioane de euro de Black Friday, pe 23 noiembrie. Am pregatit oferte de pana la 50% si chiar pana la 70% reducere la unele produse care fac parte din familii de maxim interes pentru consumatori. Stim profilul consumatorului roman, stim ca este interesat de produsele high-end, si il asiguram ca pe 23 noiembrie pe Altex si www.altex.ro, dar si in magazinele Media Galaxy si pe www.mediaglaxy.ro va gasi cele mai atractive discounturi”, a declarat Dan Ostahie, presedinte si CEO Altex.

 

Echipa Altex Romania a pregatit oferte speciale pentru aceasta zi pentru toate categoriile de produse: IT, televizoare, electrocasnice mari, smartphoneuri, electrocasnice mici, entertainment si gaming.

 

“Spre deosebire de restul competitorilor din piata suntem cu adevarat pregatiti pentru aceasta zi, pentru ca avem cea mai mare disponibilitate a stocurilor”, a spus Razvan Popescu, director de vanzari Altex. “Ne asteptam ca valoarea medie a facturii pentru data de 23 noiembrie sa se situeze in jurul valorii de 2700 lei”, a adaugat el.

 

Echipa Altex Romania se asteapta la o crestere de 10 ori a traficului din magazine si de 7 ori a celui online, in ziua de 23 noiembrei 2012.

 

In ziua de 14 noiembrie Altex Romania, liderul pietei de electro-IT  din Romania, a celebrat 20 de ani de la infiintarea companiei printr-o promotie aniversara de 20% reducere la toate produsele achizitionate din magazinele ALTEX si de pe www.altex.ro . Momentul aniversar a fost marcat prin lansarea unei campanii de imagine, bazate pe conceptul “Altex de 20 de ani parte din viata romanilor” si a ofertei promotionale de aniversare de 20% reducere la toate produsele, din data de 14 noiembrie 2012.

 

 

Despre ALTEX Romania SRL

ALTEX Romania este liderul pietei romanesti de retail cu produse electrocasnice, electronice, IT, comunicatii si multimedia. Prin reteaua nationala de 93 de magazine, Altex ofera clientilor o gama variata de produse inovatoare, la cele mai avantajoase preturi, sustinute de solutii optime de finantare. In fiecare zi cei aproximativ 1500 de angajati ai companiei sunt dedicati livrarii de solutii tehnologice de ultima generatie, care faciliteaza accesul consumatorilor la informatie, divertisment si comunicare.

Taguri: oferteledAltextablete
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/altex-romania-srl/altex-romania-se-asteapta-la-vanzari-de-aproximativ-5-milioane-euro-in-ziua-de-23-noiembrie-2012-de-black-friday