BUZOIENII VOR AVEA IN AURORA MALL O SALA DE BOWLING LA STANDARDELE COMPETITIILOR INTERNATIONALE DE PROFIL

Buzau - 7 decembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Retail

Sala de bowling va fi inaugurata maine, 7 decembrie, si este rezultatul unei investitii de 500.000 de euro, a companiei care detine mall-ul Aurora. Ea este dotata la standarde internationale, cu 6 linii noi de bowling si a fost amenajata de o companie americana. Modelul de pista este cel folosit la competitii internationale mondiale de bowling, precum cea din 2012, a Bowling World CUP, care a avut loc in Wroclaw, Polonia.

De asemenea, sistemul are cel mai avansat mecanism de scoring din piata, care permite interactiunea cu jucatorul, personalizarea animatiei si afisate si a tipului de joc ales, diferentiindu-se fata de sistemele conventionale. In plus, liniile de bowling sunt prevazute cu bumpere (linii ce impiedica iesirea bilei de pe pista), facand din sala de bowling  un mediu sigur pentru copii si incepatori.

 

“Ne bucuram ca de Sarbatori, le oferim buzoienilor un nou prilej de bucurie. Aceasta sala de bowling, impreuna cu food-coort-ul unde gazduim un brand de fast-food de renume international, KFC, marcheaza faptul ca Aurora Mall se transforma dintr-o locatie de shopping, intr-una de entertainment, un loc de petrecere a timpului liber”, a declarat Manuela Jivan, director general Cometex.

 

Aurora Mall Buzau ofera 12.500 mp de spatiu comercial modern, situat la numai cateva minute de central orasului Buzau. Pe 15 decembrie in Aurora Mall s-a deschis si un nou magazin CCC, cel mai mare producator de pantofi din Polonia, contribuiind la largirea ofertei de produse si branduri, puse la dispozitia buzoienilor.

 

“Mall-ul devine din ce in ce mai mult in Romania o locatie de petrecere a timpului liber, un loc de intalnire si networking, pe modelul American. De aceea strategia noastra este sa oferim clientilor cat mai multe oportunitati in acest sens. Cele 6 linii noi de bowling, prin calitatea aparaturii si servicii,  ne diferentiaza fata de locatii cu profil similar. La anul vom continua investitiile in sporirea atractivitatii zonei de entertainment si vom amenaja un loc de joaca pentru copii de 200 mp. si vom deschide un magazin pentru copii”, a adaugat Manuela Jivan, director general Cometex.

 

 

 

Despre ALTEX Romania SRL

Despre companie:

Aurora Mall Buzau apartine companiei Cometex si a fost deschis pe 26 noiembrie 2008, in urma unei investitii de peste 25 de milioane de euro. Complexul este dezvoltat pe un teren de 2,3 hectare, iar construcția este structurată pe trei nivele, având o suprafață totală de circa 40.000 de metri pătrați, din care aproximativ 25.000 metri pătrați sunt destinați galeriilor comerciale

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/altex-romania-srl/buzoienii-vor-avea-in-aurora-mall-o-sala-de-bowling-la-standardele-competitiilor-internationale-de-profil