ALTEX Romania lanseaza oferta zilei , pentru fanii paginii de Facebook Altex Romania

BUCURESTI - 17 ianuarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate, Retail, Internet

Fanii paginii de Facebook Romania vor putea beneficia de discounturi generoase si preturi speciale la produsele din cele mai dezirabile categorii de produse comercializate online: tablete, smartphoneuri, gaming si laptopuri.

“Am lansat aceasta aplicatie ca parte din strategia Altex de dezvoltare omnichannel , prin care ducem magazinul acolo unde este consumatorul. Oferta zilei pe Facebook consta intr-o aplicatie actualizata zilnic, prin intermediul careia fanii paginii vor avea acces la o oferta conceputa special pentru ei. Ei vor putea introduce codul comunicat pe Facebook si beneficia de discount la achizitia online a produsului respectiv”, a declarat Florin David, Web Manager Altex Romania.

 

Prima oferta postata pe pagina de Facebook Altex a avut toate ingredientele unei campanii atragatoare : IPad 4 la un pret de exceptie – 2269,9 lei. Si surprizele fanilor Facebook nu se opresc aici. Astazi, 17 ianuarie, oferta zilei targeteaza gamerii si le propune un pret de exceptie pentru consola Playstation 3 SuperSlim la pretul de 999,9 lei, special pentru achizitiile de online de pe site-ul www.altex.ro. Pentru a beneficia de discount, utilizatorii trebuie sa dea like paginii de Facebook Altex Romania, sa afle oferta zilei si codul de discount si apoi sa-l introduca pe acesta din urma in cosuri de cumparaturi de pe platforma online Altex.

Despre ALTEX Romania SRL

ALTEX Romania este liderul pietei romanesti de retail cu produse electrocasnice, electronice, IT, comunicatii si multimedia. Prin reteaua nationala de 93 de magazine, Altex ofera clientilor o gama variata de produse inovatoare, la cele mai avantajoase preturi, sustinute de solutii optime de finantare. In fiecare zi cei aproximativ 1500 de angajati ai companiei sunt dedicati livrarii de solutii tehnologice de ultima generatie, care faciliteaza accesul consumatorilor la informatie, divertisment si comunicare.

Taguri: FacebookAltex
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/altex-romania-srl/altex-romania-lanseaza-oferta-zilei-pentru-fanii-paginii-de-facebook-altex-romania