ALTEX ROMANIA A LANSAT ASTAZI, 20 NOIEMBRIE PROPRIUL SISTEM DE AFILIERE

BUCURESTI - 20 noiembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Media / Publicitate, Tehnologie, Retail

ALTEX ROMANIA a lansat astazi, 20 noiembrie, propriul sistem de afiliere, parte din strategia companiei electro-IT de a se pozitiona ca un retailer multi-channel, si de a-si consolida pozitia pe online.

“Credem foarte mult in acest proiect si ne asteptam ca la finalul primului an sa avem aproximativ 5.000 de afiliati inscrisi in program”, a declarat Florin David, Ecommerce Manager Altex.

 

Altex Afiliere este un program creeat pentru afiliati oferind instrumente de promovare moderne: bannere dinamice cu afisare functie de continut sau cautare, feed de produse si raportare in timp real a statisticilor. Multe alte facilitati vor fi implementate in Altex Afiliere in update-urile ulterioare

 

Afiliatii vor beneficia de un procent de 3% din valoarea fara TVA a comenzii efectuate de utilizator prin intermediul instrumentelor de promovare puse la dispozitie de advertiser-ul Altex Romania.

 

Perioada de comisionare este de 30 de zile din momentul in care utilizatorul a dat click pe un instrument de promovare. Daca utilizatorul finalizeaza una sau mai multe comenzi pe site-ul www.altex.ro , atunci afiliatul, pe site-ul caruia s-a facut click, va primi comision din valoarea comenzii.

 

Publisherii care se inscriu in programul de marketing afiliat Altex pot avea urmatoarele beneficii: colaborarea cu liderel in vanzarea de electronice, electrocasnice si produse IT, monitorizarea eficienta a castigurilor, control direct asupra instrumentelor de aprobare, statistici in timp real privind performanta instrumentelor de promovare, sistem de targetare avansat.

 

 

Programul de Afiliere al Altex Romania isi doreste sa creeze o comunitate a tuturor celor implicati in marketingul afiliat, propunerile si feedbackul acestora devenind baze pentru noi facilitati si modificari ale acestuia.

 

Partenerii interesati de inscrierea in sistemul de afiliere Altex se pot inscrie in program sau afla mai multe detalii pe http://afiliere.altex.ro

 

Despre ALTEX Romania SRL

ALTEX Romania este liderul pietei romanesti de retail cu produse electrocasnice, electronice, IT, comunicatii si multimedia. Prin reteaua nationala de 93 de magazine, Altex ofera clientilor o gama variata de produse inovatoare, la cele mai avantajoase preturi, sustinute de solutii optime de finantare. In fiecare zi cei aproximativ 1500 de angajati ai companiei sunt dedicati livrarii de solutii tehnologice de ultima generatie, care faciliteaza accesul consumatorilor la informatie, divertisment si comunicare.

Taguri: marketingafiliereAltex
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/altex-romania-srl/altex-romania-a-lansat-astazi-20-noiembrie-propriul-sistem-de-afiliere