Altex si Media Galaxy deruleaza un proiect in parteneriat cu Apcom, distribuitorul Apple in Romania

BUCURESTI - 26 octombrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Tehnologie, Retail

Apcom Romania, distribuitorul local Apple AAD va implementa un nou proiect ASR (Asistenta in vanzarile din retail) in 21 de magazineAltexsi Media Galaxy la nivel national, incepand cu data de 1 Noiembrie.

Proiectul include prezenta unui personal specializat in fiecare magazin, un specialist care va asista vizitatorii in procesul de achizitie si a-i ajuta sa experimenteze valorile brandului Apple. Consultanta specializata Apple va fi oferita consumatorilor in magazinele din orasele Braila, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava, Targu-Mures, Timisoara.

Deasemenea, 7 magazine Altex vor fi incluse in programul iPad si vor fi dotate cu un mobilier special dezvoltat pentru prezentarea produselor Apple, pentru a crea o experienta speciala clientilor de iPad. Produsele vor fi expuse pentru testare la punctele de vanzare.

Reprezentantii Altex se asteapta ca prin intermediul acestui proiect sa ajunga la vanzari de 25.000 de unitati iPad in intervalul 1 octombrie 2011 – 30 septembrie 2012, cu o ascensiune mai accelerata a vanzarilor in perioada sarbatorilor de iarna.

“Parteneriatul cu Apcom Romania ne va ajuta sa comercializam produsele Apple la standardele international cu care cunoscutul brand si-a obisnuit consumatorii. In felul acesta noi vom onora promisiunea facuta consumatorilor de a nu le oferi produse, ci experiente”, a declarat Dan Ostahie, presedinte Altex.

Produsele Apple sunt in aceasta perioada in crestere in totalul vanzarilor Altex, tabletele fiind in topul vanzarilor.

Despre ALTEX Romania SRL

Despre Altex Romania
Compania Altex Romania are statutul de Apple Authorized Reseller. Compania este liderul pietei de electronice, electrocasnice, IT&C si multimedia din Romania, potrivit cifrei de afaceri de la sfarsitul anului 2010. Prin reteaua nationala de 90 de magazine, aflata in continua expansiune, Altex ofera clientilor o gama variata de produse inovatoare, la cele mai avantajoase preturi, sustinute de solutii optime de finantare. Produsele disponibile in magazinele Altex se pot achizitiona si online, pe www.altex.ro.

Despre Apcom România
Apcom Group a fost fondat în 1987 și relansat în primăvara anului 2009, având ca scop distribuția IT&C în regiune. Sediul companiei și centrul de distribuție se află în Budapesta, Ungaria. Apcom distribuie produse Apple și complementare produselor Apple în Albania, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Ungaria, Macedonia, Muntenegru, România, Slovacia, Slovenia și Serbia. În acelaşi timp, Apcom Romania este şi distribuitor autorizat al produselor Adobe în România.
Pentru mai multe informații, vă rugam să accesaţi: www.apcom.ro.

Taguri: iPadAltexmediagalaxy
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/altex-romania-srl/altex-si-media-galaxy-deruleaza-un-proiect-in-parteneriat-cu-apcom-distribuitorul-apple-in-romania