amnistie

Comunicate de presa si evenimente pe tema amnistie

 • amnistie

  Iasi, Iasi - 26 ianuarie 2017

  Comunicat de Asociatia Lumen

  Centrul de Cercetări Socio-Umane LUMEN, în parteneriat cu Facultatea de Drept și Științe Administrative a Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava, a realizat, în perioada 01 noiembrie 2016 – 15 ianuarie 2017, în Regiunea de Dezvol ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: cercetare , sondaj , amnistie , gratiere , pedepse , opinie , populatie

  Vezi toate comunicatele de presa despre amnistie

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul amnistie.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la amnistie. Informatiile despre amnistie cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul amnistie, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la amnistie, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.