Asociatia Nationala a Societatilor de Valori Mobiliare (A.N.S.V.M.)

Definitie Asociatia Nationala a Societatilor de Valori Mobiliare (A.N.S.V.M.)

asociatia profesionala a societatilor de servicii de investitii financiare, autorizata de catre C.N.V.M. ca organism de autoreglementare

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Asociatia Nationala a Societatilor de Valori Mobiliare (A.N.S.V.M.)? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Asociatia Nationala a Societatilor de Valori Mobiliare (A.N.S.V.M.).

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Asociatia Nationala a Societatilor de Valori Mobiliare (A.N.S.V.M.). Definitiile termenilor despre Asociatia Nationala a Societatilor de Valori Mobiliare (A.N.S.V.M.) cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Asociatia Nationala a Societatilor de Valori Mobiliare (A.N.S.V.M.), va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Asociatia Nationala a Societatilor de Valori Mobiliare (A.N.S.V.M.).