Avansuri primite de la clienti (clienti-creditori)

Definitie Avansuri primite de la clienti (clienti-creditori)

In contabilitate, parte a datoriilor ca pasiv bilantier. Reprezinta soldul sumelor incasate de la clienti inainte de efectuarea livrarilor de bunuri, executarilor de lucrari si prestarilor de servicii, in numele acestora.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Avansuri primite de la clienti (clienti-creditori)? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Avansuri primite de la clienti (clienti-creditori).

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Avansuri primite de la clienti (clienti-creditori). Definitiile termenilor despre Avansuri primite de la clienti (clienti-creditori) cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Avansuri primite de la clienti (clienti-creditori), va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Avansuri primite de la clienti (clienti-creditori).